به گزارش‌«نود اقتصادی»، محمدحسین باقری با اشاره به ثبت نام طرح گاز سوز کردن خودرو‌های عمومی اظهار کرد: مالکان خودرو‌های عمومی برای دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی می‌تواند با مراجعه به سایت https://gcr.niopdc.ir/login نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام کنند و تا کنون ۷۶ هزار خودرو در این سایت ثبت نام کردند که بخشی از آن خودرو‌های عمومی و شخصی است.
سرپرست مدیریت طرح CNG تصریح کرد: بر اساس پایش اطلاعات حدود ۹ هزار خودرو بخش عمومی و تایید شده و تاکنون ۴۵۰۰ خودرو تبدیل شدند.

او افزود: مالکان خودرو هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام برای دوگانه سوز کردن خودرو‌ها اقدام کنند و نوبت دهی بر اساس زمان ثبت نام است.

باقری بیان کرد: با خودروسازن جلساتی در خصوص گازسوز کردن خودرو‌های عمومی در مرحله تولید برگزار شده و در صورت اجرای آن هزینه تجهیزات صرف شده از طرف وزارت نفت به خودروسازان پرداخت می‌شود.

سرپرست مدیریت طرح CNG اظهار کرد: در این خصوص صحبت‌های اولیه صورت گرفته و بحث‌هایی در خصوص تکلیف وزارت صمت به خودروسازان برای تعداد خودرو‌هایی دوگانه مطرح شده، اما اختلاف قیمت خودور دوگانه سوز و تک سوز محل بحث است.

او ادامه داد: پرداختی وزارت نفت بر اساس مصوبه موجود است امادر این خصوص رایزنی‌های با سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان مصرف کنندگان مطرح شده در خصوص کافی بودن مبلغ پرداختی مطرح و در حال پیگیری است.

او افزود: اختلافی که در این میان وجود دارد مربوط به تفاوت قیمت خودرو دوگانه سوز با تک سوز است که در حال رایزنی برای حل این موضوع هستیم.

باقری عنوان کرد: مراکز مجاز زیر نظر وزارت صمت و اتحادیه سوخت‌های جایگزین با کد تاییدیه بر اساس پارمتر‌های سازمان ملی استاندارد می‌تواند نسبت به تبدیل خودرو‌های تک سوز اقدام کنند.

سرپرست مدیریت طرح CNG افزود: پس از انجام فرایند تبدیل صاحب کارگاه موظف به ارائه گواهی سلامت تبدیل به مالک خودرو است.

به گفته وی؛ اطلاعات گواهی سلامت تبدیل خودرو به وزارت کشور منتقل می‌شود و این خودرو با کدشناسایی در سامانه یکپارچه کشور ثبت می‌شود و در آینده می‌توانند سلامت سیستم سوخت رسانی را مورد ارزیابی مجدد قرار دهد.

باقری بیان کرد: مطابق این برنامه در صورت که خودرویی گواهی سلامت تبدیل به دوگانه سوز را نداشته باشد امکان سوخت گیری نخواهند داشت.

سرپرست مدیریت طرح CNG عنوان کرد: در حاضر ۲۴۹۳ جایگاه سی ان جی فعال در کشور آماده سوخت رسانی هستند که بر اساس مصوبه وزارت نفت این جایگاه‌های به صورت رایگان تجهیز شدند.

او ادامه داد: پس از افزایش قیمت بنزین میزان مصرف سی ان جی از ۲۰ به ۲۴ میلیون متر مکعب افزایش یافت، اما در اسفند ماه با کاهش میزان تردد و حمل و نقل مصرف سی ان جی کاهش یافت، اما پس از کاهش محدودیت‌های تردد میزان مصرف به ۲۲ میلیون متر مکعب در خرداد سال ۹۹ رسید.

سرپرست مدیریت طرح CNG تصریح کرد: اتمام این پروژه بستگی به میزان استقبال مردم دارد، اما قرارد اجرای این طرح به شرط تامین مخزن ظرف مدت ۱۴ ماه تعیین شده است.

باقری گفت: در حاضر ظرفیت خدمات سوخت رسانی در جایگاه‌های سی ان جی حدود ۳۵ میلیون مترمکعب است و در آینده نیز افزایش خواهد یافت.