
صنعت نساجی در محاصره واردات ارزان و قاچاق گسترده
حسین صمصامی با بیان اینکه اعتبار یک میلیون تومانی که قرار است به تمام سرپرستان خانوار یارانهبگیر پرداخت شود، درست است، گفت: چه تناسبی بین افراد خانوار و مبلغ وام وجود دارد؟
بسته های ۲۰۰ هزار تومانی دولت برای جبران آسیب های کرونا کفاف یک هفته زندگی افراد را نیز نخواهد داد و حتی نمی تواند بخش جزئی از امرار معاش مردم را پوشش دهد.
ورود ایران به لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی یک حرکت برای دریافت امتیاز از ایران است و ورود و خروج ایران به این لیست تاثیری در اقتصاد ایران ندارد.
صمصامی گفت: میگویند ما تورم را کم کاهش دادیم، باید پرسید، تورم را به چه قیمتی کم کردید؟ تورم را با بالا نگه داشتن نرخ سود بانکی کم کردید!
صمصامی گفت: در شرایط موجود یکسان سازی نرخ ارز انجام کار محکوم به شکست است و منافع و عواید تنها به افراد خاصی میرسد.