
فیلم/عضو کمیسیون عمران مجلس:
در سال ۹۹ فقط ۱.۵ درصد از تسهیلات بانکی به بخش مسکن رسیده است
در دولت روحانی به طور متوسط هر سال ۱۸۸۸۸ جواز تاسیس واحدهای صنعتی جدید یا توسعه صنایع موجود صادر شده که نسبت به دولتهای نهم و دهم ۳۱ درصد کاهش یافته است.
تعداد ساختمان های شروع شده توسط بخش خصوصی در مناطق شهری در دولت روحانی نسبت به دولت احمدینژاد ۳۶ درصد سقوط کرده است.
طی دوره دولت روحانی میزان صادرات خدمات فنی- مهندسی ایران با کاهش ۸۸ درصدی از رقم ۲ میلیارد و ۳۲۲ میلیون دلار در سال پایانی دولت احمدینژاد به ۲۸۵ میلیون دلار در سال ۹۸ رسیده است.
دکتر فرشاد مومنی بیان کرد: دولت روحانی، دلالها و رباخوارها را چاق کرد اما کمر تولیدکنندگان را شکست و مردم را با وضعیت فلاکت باری روبرو کرد.
بالاترین رکورد ارزش افزوده بخش ساختمان مربوط به زمستان سال ۱۳۹۰ است اما در سالهای اخیر در دولت روحانی نسبت به دوران اوج آن در دولت قبل، ارزش افزوده بخش ساختمان کمتر از نصف شده است.