به گزارش «نسیم»، وی افزود: در فصل تابستان مصارف سرمایشی و بخش کشاورزی نیز بر بار شبکه اضافه میشود بهطوری که در زمستان سال گذشته حداکثر مصرف برق حدود 32 هزار مگاوات ثبت شد اما این رقم در فصل تابستان امسال به بیش از 48 هزار مگاوات رسید.
فتاح قره باغ ادامه داد: با اضافه شدن این 16 هزار مگاوات در فصل تابستان، 50 درصد به بار شبکه برق درمقایسه با زمستان پارسال افزوده شد که عامل افزایش این میزان مصرف برق، مصارف سرمایشی و کشاورزی است.
وی با بیان اینکه در تابستان امسال حداکثر بار شبکه به 48 هزار و 798 مگاوات رسید که درمقایسه با سال گذشته 5.3 درصد رشد داشته است، تصریح کرد: طی ششماهه نخست سالجاری حدود 160 میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی مصرف شده که درمقایسه با سال گذشته 7.23 درصد افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران درباره نقش نیروگاههای برقآبی در عبور از پیک تابستان، گفت: با وجود خشکسالی، مخازن سدهای بزرگ جنوب کشور از آورد خوبی برخوردار بوده است و ما حداکثر استفاده را از نیروگاههای برقآبی کردیم بهطوری که تولید انرژی برقآبی ما در ششماهه نخست به 9.7 میلیارد کیلووات ساعت رسید که درمقایسه با سال گذشته 5.5 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه رشد تولید برق موجب جبران کمبودها در کشور شد، خاطرنشان کرد: میزان توان تولیدی برقآبی به رقم بیسابقه 8168 مگاوات رسید درحالی که این عدد در سال گذشته حدود 6750 مگاوات ثبت شده بود.