به گزارش «نود اقتصادی»، همزمان با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین، نحوه‌ی استفاده از کارت‌سوخت برای دریافت بنزین بعضا با حواشی و مشکلاتی همراه بوده است. در این راستا، برخی شنیده ها حاکی از این است که در صورتی کاربران بلافاصله پس از سوختگیری، کارت سوخت خود را خارج کنند امکان کاهش 1.5 الی 2 لیتری از سهمیه سوخت آنها وجود دارد.

در این راستا فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره صحت و سقم این اخبار گفت: مردم عزیز دقت کنند که برای اینکه مشکلی در فرآیند سوخت‌گیری ایجاد نشود باید صبر کنند تا ارتباط با سامانه به طور کامل قطع شود. در نتیجه اگر زودتر کارت سوخت را بردارید ممکن است شاهد این اتفاقات باشیم یا نباشیم.

وی افزود: در واقع، سامانه کارت سوخت طوری برنامه ریزی شده که شما نباید در حین عملیات کارت را خارج کنید. روش صحیح بدین صورت است که بعد از اتمام سوخت گیری باید نازل را در جای خود قرار دهید تا ارتباط سوخت گیری قطع شود. بعد از آن یک پیامی روی شماره انداز می‌آید که لطفا کارت خود را بردارید.

کاهی در پایان اظهار داشت: فرآیند سوخت‌گیری نیز همانند عملیات بانکی است که نباید در حین عملیات کارت را خارج کرد. در نتیجه کاربران باید صبر کنند تا عملیات سوختگیری به طور کامل تمام شود؛ آنگاه کارت خود را بردارند.

در ادامه فیلم آموزش نحوه صحیح استفاده از کارت سوخت برای سوخت‌گیری آورده شده است:

بیشتر بخوانید:

"کد ۲۵" کارت سوخت به چه معناست؟

صدور کارت سوخت چقدر زمان می‌برد؟

چگونه رمز کارت سوخت خود را تغییر دهیم؟

فیلم | کسانی که هنوز کارت سوخت ندارند چه کار کنند؟

فیلم / چگونه به جمع دارندگان خودروی دوگانه سوز بپیوندیم؟

سهمیه بنزین خودروها تا ۶ ماه امکان ذخیره در کارت سوخت دارد