ابراهیم نکو، دبیر دوره نهم کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با «نود اقتصادی» اظهار داشت: ما باید یک واقعیتی را بپذیریم و آن این است که از محبوبیت دولت فعلی به دلایل مختلفی‌ از جمله مسائل بین‌المللی و مشکلات داخلی رفته رفته کاسته شده است. به همین دلیل دولت سعی دارد تا مانده محبوبیت خود را حفظ کند و سعی می‌کند با اقداماتی ولو در قالب کمک‌‌های نقدی و غیرنقدی بتواند این مقبولیت و محبوبیت را تقویت کند.

وی افزود: کشور اکنون با شرایط خاصی از جمله تحریم‌های بین‌المللی، کسری شدید بودجه، کاهش قدرت خرید مردم و... مواجه است و تزریق نقدینگی و یا کمک‌های اینچنینی نه‏ تنها فایده‌ای نخواهد داشت بلکه منجر به افزایش فشارهای مالی دیگر، کاهش قدرت خرید مردم و کوچک‌تر شدن سفره‌ها خواهد شد. قاعدتا این میزان کمک‌ها و حمایت‌ها رقم‌های قابل توجهی خواهد بود، بنابراین این ارقام بزرگ نباید بدون پشتوانه کارشناسانه و بدون توجه به عوارض آن مورد استفاده قرار بگیرد، چراکه عوارض جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

ابراهیم نکو: اینکه گفته شود دولت با حذف یارانه سه دهک بالا تصمیم کمک به ۱۸ میلیون خانوار را دارد مردود می‌دانم‌، چراکه این رقم، رقم قابل توجهی نیست. متاسفانه ما در شرایط فعلی تنها مهره‌ها را جابجا می‌کنیم بدون آنکه اتفاق مبارکی رخ دهد. اکنون سیاست‌ها اقتصادی دولت باید کاهش نقدینگی در جامعه باشد و اینکه دولت از دهک‌ها بالای جامعه بگیرد و به طبقات پایین جامعه که تنها مصرف‌کننده هستند، تزریق کند اتفاق نامبارکی خواهد بود.

وی در پایان افزود: گمان می‌کنم وعده دولت به چند نوبت سبد کالا ختم شود، البته باید اشاره کنم که اگر همین سبد کالا هم هدفمند نباشد و به‌صورت صحیح توزیع نشود خود دارای عوارضی خواهد بود و می‌تواند مشکلات دیگری را به وجود بیاورد.