به گزارش «نود اقتصادی» جبار کوچکینژاد، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی پیرامون ایجاد شکست و فاصله اعتدالیون و کارگزاران درون دولت میگوید: مثلث نهاوندیان، نوبخت و واعظی با وجود حضور در حزب اعتدالیون به لحاظ تفکر سیاسی تفاوت چندانی با جهانگیری به عنوان نماینده حزب کارگزاران در دولت ندارند . بهطور جد اما باید گفت این تفاوت به لحاظ وزن قدرتنمایی این دو حزب قابل لمس است.
به اعتقاد کوچکینژاد، این دو گروه در تلاش برای حذف یکدیگر و به دست آوردن قدرت سیاسی بیشتر هستند. حال با توجه به قدرت بیشتر اعتادلیون در دولت انتصابها اغلب با نگاه مصلحتاندیشی و خواستهای سیاسی آنها پیش رفته و سعی دارند امتیازهای بیشتری را به حزب متبوع خود اختصاص دهند. این تفکر اما تا امروز منجر به آسیبهایی درون دولت شده است.
این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با انتقاد جدی نسبت به این رفتار سیاسی تاکید میکند که امروز با وجود همه بحرانهای اقتصادی حاکم بر کشور و مشکلات معیشتی مردم به هیچ عنوان زمان جنگ بر سر به دست آوردن قدرت سیاسی بیشتر نیست. در شرایط فعلی نیاز جدی به مدیریت خردمندانه با توجه به نیازهای مردم را نباید فراموش و قربانی خواستهای درونحزبی کرد.
همچنین در ادامه این نماینده مجلس با اشاره به عملکرد کند و بیتوجهی دولت پیرامون تعیین وزرای کلیدی کشور معتقد است که افراد تاثیرگذار در دولت بیش از هر نکته دیگری در این راستا حرکت میکنند که کماکان افراد بعضا نالایق مدنظر خود را وارد دولت کنند و همین روند بر سرعت آسیبهای اقتصادی و سیاسی میافزاید. به یقین ضعف شرایط اقتصادی در حال حاضر به دلیل تصمیمگیریهای جریان اعتدال در دولت و بیتوجهی این جریان به گفتههای رهبری و نیازهای مردم است.
کوچکینژاد با اشاره به ناتوانی روحانی نسبت به مدیریت روند فعلی تاکید میکند که رییسجمهور همواره آنچه از سوی مثلث اعتدال بر دولت دیکته میشود را اجرایی میکند و این موضوع منجر به آن شده تا امروز با گذشت دو ماه از عزل وزرایی که نقش فرمانده جنگ اقتصادی را دارند هیچ گامی به منظور انتخاب بهترین گزینه برداشته نشود. گویا اعضای هیات دولت از زندگی دشوار مردم و جنگ اقتصادی بیخبرند.
او با اشاره به گمانهزنیها پیرامون استعفای جهانگیری و خارج شدن معاون اول رییسجمهور از دایره هیات دولت میگوید، «اگر این گمانهزنیها به حقیقت بپیوندد به طور قطع خط فکری اعتادلیون با وارد کردن یکی دیگر از همفکران خود به هیات دولت قدرت بیشتری خواهند گرفت. روند کاری دولت تا امروز نشان داده که شاهد هیچ پوستاندازی در دولت نخواهیم بود و متاسفانه مجلس نیز نمیتواند گام راهگشایی بردارد.»