«نود اقتصادی»: «سید جواد سلیمانی» فروردین سال ۹۶ از یکی از شرکت های زیر مجموعه یک خودروسازی در تبریز و بدون سابقه حضور در صنعت پتروشیمی به عنوان مدیر عامل پتروشیمی امیرکبیر در ماهشهر منصوب شد. حال بعد از گذشت یک و نیم سال از انتصاب وی نیاز است ایشان در مورد سه موضوع زیر شفاف سازی کند.
یک: سید جواد سلیمانی همزمان علاوه بر مدیرعاملی و عضویت در هیئت مدیره پتروشیمی امیر کبیر، عضو هیئت مدیره شرکت پرشیا خودرو از زیر مجموعه های گروه اقتصادی «فواد ری» متعلق به آستان حضرت عبدالعظیم حسنی نیز است. (جماران)
این شرکت وارد کننده خودرو بی ام و است. در اینکه حضور همزمان ایشان در هیئت مدیره بیش از دو شرکت تخلف از قانون( ماده ۲۴۱ قانون تجارت) است شکی نیست و ایشان باید پاسخگو باشد. طبق نص صریح این ماده متخلف باید کلیه دریافتی ها را به بیت المال بازگرداند و از عضویت در هیئت مدیره یکی از شرکت ها باید استعفا دهد.
ولی نکته مهمتر این است که؛
در لیست منتشر شده توسط وزیر صمت شرکت پرشیا خودرو یعنی همان شرکتی که آقای سلیمانی عضو هیئت مدیره آن است، یکی از شرکت های متخلف در زمینه ثبت سفارش و واردات خودرو است که چند ماه پیش جنجال های زیادی به پا کرد.
ایشان توضیح دهد که آیا از تخلفات این شرکت مطلع بوده است؟ و نقش وی در هیئت مدیره پرشیا خودرو چیست؟
دوم: اقای سلیمانی علیرغم مصوبه هیئت دولت مبنی بر سکونت مدیران در محل مجتمع شرکت ها، تاکنون در تهران ساکن است و باصطلاح مدیر پروازی محسوب می شود و گفته می شود ماهانه یک یا دو روز در محل مجتمع حاضر می شود.
سه: مدیر عامل پتروشیمی امیر کبیر توضیح دهد که چرا علیرغم تاکیدات مکرر مقام عالی وزارت و مدیران بالادستی مبنی بر تعطیلی دفاتر تهران شرکت ها، نه تنها دفتر تهران این شرکت را تعطیل نکرد بلکه دفتری لوکس و ۶ طبقه در خیابان سعادت آباد تهران خریداری کرد.
عمده سهامدار پتروشیمی امیرکبیر بانک رفاه است.