«نود اقتصادی»- مدیرعامل گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی، ضریب اشغال هتل‌های تحت مدیریت گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی در دو سال گذشته را 42 درصد برشمرد و گفت که در دو سال اخیر ضریب اشغال  هتل‌های این مجموعه 19 درصد افزایش یافته و به عدد 58 درصد رسیده است.

مهرداد تاوتلی در گفتگو با «نود اقتصادی» افزود که وجود اتاق خالی در یک هتل، ناشی از تنبلی مدیر یک هتل بوده، بنابراین ضریب اشغال هتل‌های این مجموعه تا سال 1400 به 80 درصد خواهد رسید.

وی هتل‌های موجود هلدینگ متبوع خود در 24 استان سراسر کشور را 64 هتل خواند و تصریح کرد که گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی 400 اتاق خود در دو سال اخیر را نوسازی کرده و هتل‌های آن در این مدت، 16 ستاره واقعی دریافت کرده است.

تاوتلی، با بیان اینکه ساختار بازاریابی این شرکت در گذشته سنتی بوده و در حال حاضر به خوبی اصلاح شده، اذعان داشت که در شرایط فعلی، گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی با 400 آژانس فعال مسافرتی در ارتباط موثر  است.

وی برآورد کرد که میزان دارایی گروه هتل‌های ایرانگردی وجهانگردی در شرایط فعلی 3500 میلیارد تومان باشد و خبر داد که یکی از برنامه‌های این هلدینگ، حضور جدی در بازار سرمایه است.

مدیرعامل گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی با بیان اینکه 15 هتل این هلدینگ برای جذب سرمایه گذار در بازار سرمایه انتخاب شده است، تصریح کرد که تعداد زیادی از هتل‌های این مجموعه دارای زمین‌های بزرگ و مرغوبی بوده و اولویت در عرضه سهام 15 هتل این مجموعه دربازار سرمایه، خرید سهام این هتل ها توسط بازنشستگان کشوری  است.

وی،سرمایه گروه هتل‌های ایران گردی و جهانگردی را 20 میلیارد تومان دانست و خبرداد که به دنبال افزایش سرمایه شرکت بوده که این امر در مجمع آتی مطرح خواهد شد.

تاوتلی، گفت که اعتقادی به گرفتن تسهیلات ازنظام بانکی ندارد،چرا نرخ سود تسهیلات بالا بوده و برای  این شرکت مشکل ساز خواهد شد.

وی، افزود گروه هتل‌های ایران گردی و جهانگردی در سال  96 حدود 7 میلیارد تومان سود خالص داشته و پیش بینی کردکه این رقم در پایان سال جاری به عدد 20 میلیارد تومان برسد.

به گفته تاوتلی، افزایش نرخ هتل‌ها تا پایان شهریورماه و بر اساس ابلاغ سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و جامعه هتلداری منتفی بوده و افزایش قیمتی در کار نخواهد بود.

مدیرعامل گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی، در اشاره به حضور پررنگ گردشگران ایرانی در نوروز امسال در کشور ترکیه هم اذعان داشت که یکی از دلایل بحران اخیر ارزی، تامین ارز مورد نیاز مسافران نوروزی متقاضی سفر خارجی و کشور ترکیه بوده است.

وی اضافه کرد که دلیل بازدید زیاد مسافران ایرانی از کشور ترکیه عملکرد قوی ترکیه در حوزه گردشگری بوده حال آنکه ایران در حوزه گردشگری به اندازه پتانسیل و توان خود کار نکرده است.

تاوتلی گفت که گران شدن دلار و نوسانات نرخ ارزی به نفع صنعت هتلداری بوده و تعداد مسافران نوروزی امسال به دلیل افزایش قیمت ارز نسبت به همین مدت در سال گذشته 7 درصد افزایش یافت و ادامه داد که بسیاری از متقاضیان سفرهای خارجی در شب عید به دلیل گران شدن نرخ ارز، ترجیح داده اند تا سفر داخلی را جایگرین سفر خارجی کنند.

مدیرعامل گروه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی گفته که در اواسط سال 1379 شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی تاسیس شده و از 64 هتل واگذار شده به این شرکت، اسناد قطعی 48 هتل انتقال یافته و مابقی هم درحال طی مراحل اداری است.