به گزارش «نود اقتصادی» روزنامه آفتاب یزد نوشت: شایسته است همچون مسئولان سایر کشورها، مقصرین حادثه واژگونی اتوبوس به استعفا رضایت دهند و با قدرت وداع گویند تا دیگر از وقوع چنین حوادثی جلوگیری شود و احساس مسئولیت مسئولان نیز برای مردم ملموس شود. کسانی که در رخ دادن این حادثه به ایفای نقش پرداخته اند عبارتند از:
وزیر راه: گاه نخستین و گاه دومین جادههای پر تلفات کشور، راههایی نام میگیرند که به استان فارس میرسند و یا از آن عبور میکنند. به طوری که بومیان این استان معتقدند که این جادهها «تشنه خون هستند». تیرماه 1394 اتوبوس سربازان مرکز آموزش «5-0» کرمان در گذرگاه نیریز متوقف شد. در این حادثه 19 نفر از سربازان جان باختند. در سال 95 استان فارس با ۱۳۷۴ نفر، بیشترین تعداد کشتههای ناشی از حوادث رانندگی را داشته است. در همین تیرماه سال جاری سرهنگ احمدی رئیس پلیس راههای شمال فارس با اشاره به آغاز سفرهای تابستانی گفت که در کمتر از دو روز گذشته ۵۴ تصادف در جادههای فارس رخ داده که بر اثر آن چهار نفر کشته و ۷۳ نفر مجروح شدند. سرهنگ احمدی افزود: در این حوادث ۸۳ خودرو نیز خسارت دیدند.
این آمار برآمده از یک جستجوی ساده اینترنتی است. به وضوح میتوان دریافت که راهها و جادههای منتهی به استان فارس دچار مشکل هستند. از همین روی، مسئولی که در سمتش عنوان «راه» قید شده میبایست پاسخگو باشد که چرا تاکنون در پی اصلاح این مسیرها نبوده است. عباس آخوندی وزیری که برای دومین بار وزارت راه و شهرسازی را عهدهدار شده است، باید در برابر افکار عمومی پاسخ دهد که چرا پس از گذشت چهار سال جادههای استان فارس در گرفتن جان افراد رکورد زده است، حال آخوندی برای نشان دادن همدردیاش با مردم استعفا خواهد داد یا آنکه برای شانه خالی کردن از تقصیر، به ابراز تاسف میپردازد و توپ گناه را به سایرین پاس میدهد؟