به گزارش «نود اقتصادی» کاوه خاکسار مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت واردات برنج اظهار داشت: با توجه به میزان تولید برنج و نیاز سه میلیون تنی در هر سال،سالانه به واردات 800 هزار تا یک میلیون تن برنج نیازمندیم.
وی با اشاره به واردات 2 میلیون تن برنج در سال 92، افزود: یکی از اهداف وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولید داخل و تنظیم بازار است به طوریکه با اجرای قانون انتزاع هر سال از میزان واردات کاسته شد.
خاکسار با اشاره به اینکه افزایش نرخ برنج ارتباطی با قانون انتزاع ندارد، بیان کرد: قبل از این قانون افزایش قیمت سرسام آوری داشتیم که این امر ناشی از تورم است و ارتباطی به اینکه متولی امر کار خود را به درستی انجام می دهد، ندارد.
مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: با وجود نوسانات نرخ برنج در سطح خرده فروشی باید گفت که کنترل آن با وزارت جهاد نیست از این رو مسئولان مربوطه براین امر باید نظارت داشته باشند.