عضو هیات مدیره انجمن شرکت های ساختمانی، اعلام داشت که با اعلام اعداد و ارقام متنوع ارایه تسهیلات،هر روز با یک شیوه، از موضوع مسکن سوءاستفاده بیشتری شده و افراد هم هیجان زده می شوند.

اخیرا بانک مرکزی با یکی از پیشنهادات مشترک بانک مسکن، انبوه سازان و وزارت راه شهرسازی دایر برخرید و فروش قسطی آپارتمان های مسکونی موافقت کرده است.

در این طرح، به بانک مسکن اجازه داده شده تا خرید و فروش قسطی آپارتمان های مسکونی تهران را برای سازندگان تضمین کند.

محمدعلی پورشیرازی در گفتگو با نسیم ، با طرح این پرسش که چگونه قرار است افراد، اقساط خرید مسکن را ظرف چهار سال باز پس دهند اعلام داشت که متاسفانه در کشور، مسکن به عنوان یک کالای سرمایه ای و نه مصرفی  معرفی شده درحالیکه در هیچ کشوری مسکن به عنوان یک کالای  سرمایه ای محسوب نمی شود.

این کارشناس  مسکن تاکید داشت که  در سایر کشور ها اگر کسی سرمایه ای  دارد، سرمایه خود را وارد فعالیت ای زیر بنایی می کند و  درباره فروش قسطی مسکن هم نتیجه گیری کرد که این طرح از هم اکنون محکوم به شکست است.

وی افزود که در سالیان اخیر، به مسکن از زوایای سیاسی نگریسته شده و ادامه داد که در حال حاضر، بین درآمد و هزینه افراد یک شکاف بزرگ وجود دارد.

پورشیرازی، با بیان اینکه باید جلوی شناور شدن  مردم به سمت  شهر ها را گرفت به نسیم اذعان داشت که در این راستا  باید بخش کشاورزی را  رونق داد تا ساکنان روستا ها به شهر ها مهاجرت نکنند.

وی،تصریح کرد که به دلیل عدم توجه به  این عناصر، جمعیت پایتخت از چهار میلیون به 13 میلیون نفر افزایش  یافته و نتیجه گیری کردکه همانقدر که کشور به یک مهندس وپزشک نیازمند بوده به چوپان هم نیاز دارتد.

عضو هیات مدیره سندیکای شرکت های ساختمانی ایران اظهارداشت که درحال حاضر برخی از رفتارها مخالف اقتصاد جهانی بوده و حساب شده نیست و  تصریح کرد که از این پس انتظار رکود بیشتر، افزایش قیمت بیشتر در مسکن و حضور تعدادی سازنده ورشکسته را باید کشید.

وی افزود: که تعدادی از سازندگان مسکن سرمایه خود را در بخش مسکن تزریق کرده اندکه در حال حاضر رکود آنها را به تله انداخته است.

این کارشناس مسکن گفت که به طور منطقی در حین بروز رکود باید قیمت ها پایین بیاد اما این اتفاق نیفتاده و قدرت خرید مردم هنوز پایین است.