بهمن ضیا مقدم، دبیر سندیکای موتورسیکلت سازان در گفتگو با «نسیم» بیان داشت: تعداد آمار تولید سه ماهه امسال نسبت به مشابه سال گذشته با کاهش 30 درصدی مواجه گردیده و از دلایل ایجاد این امر می توان به عدم ثبات بازار تقاضا و همچنین تاثیرات نوسانات ارز طی این دو سال گذشته و دلایل دیگر اشاره نمود.

وی افزود: بر اساس آمار پلاکهای دریافتی از موسسه راهگشا، آمار تعداد تولید موتورسیکلت در سه ماهه اول سال گذشته 168036 دستگاه و سه ماهه سال جاری 121120 دستگاه بوده است.

وی با اشاره به این که تعداد تولیدکنندگان عضو انجمن 35 عضو می باشد، به نسیم گفت: حدود 50 شرکت نیز در زمینه تولید و مونتاژ موتورسیکلت فعالیت می‌کنند.اما در کل به دلایل زیادی صنعت موتورسیکلت با مشکلات زیادی مواجه شده, عدم ثبات در بازار تقاضا, بحث تحریم‌های تحمیل شده و سایر موارد در رکود این صنعت تاثیر گذار بوده است.

ضیاءمقدم تدکید کرد: با توجه به درخواست و استقبال مشتری مدل تیپ شهری CG125 طرح هوندایی سهم حدود 80درصدی تولید و بازار را تشکیل می دهد و از دلایل مهم آن قیمت مناسب و نوع کاربری و چگونگی استفاده از این مدل موتورسیکلت می باشد.

وی بیان داشت: موتورسیکلتهای برقی نیز به این دلیل که تاکنون زیرساخت‌ها و حمایت‌‍‌های مورد نیاز و برنامه ریزی و کارشناسی دقیقی در رابطه با آن‌‌ها بعمل نیامده است فعلا موفقیتی را حاصل نکرده است.

دبیر سندیکای موتورسیکلت سازان اضافه کرد: این موتور سیکلت‌ها به دلیل نوع استفاده موتورسیکلت در کشور و قیمت بالای آن, از سوی مصرف کنندگان مورد استقبال واقع نشده است.

وی با بیان این مطلب که واردات انبوه موتورسیکلت به صورت کامل در حال حاضر ممنوع است، به نسیم گفت: تنها موتورسیکلتهای خاص که بیشتر مصرف ورزشی دارد به تعداد بسیار اندکی وارد کشور می گردد و موتورسیکلتهایی هم که دارای حجم بالاتر از 250 سی سی می باشد, شماره گذاری نمی گردد. و تردد و تولید آن ممنوع است، مگر در موارد خاص.

ضیاءمقدم در پایان خاطرنشان کرد: موتورسیکلتهایی که بالای حجم 250 سی سی و از برندهای بین المللی هستند و از تکنولوژی روز جهان برخوردارند به صورت خیلی اندک وارد کشور شده است که مصرف عمومی ندارد و توسط برخی از افراد و تجار وارد شده است.