غلامرضا میری در گفتگو با «نسیم» بیان داشت: چند روزی بود که روند رو به افزایش قیمت زعفران متوقف شده بود و حتی پایین تر نیز آمده بود و به 6 میلیون تومان نیز رسید اما متأسفانه بار دیگر قیمت زعفران به قیمت قبلی خود یعنی 6 میلیون 350 هزار تا 6میلیون 400 هزار تومان بازگشت.

وی ادامه داد: صادرکنندگان زعفران مخالف افزایش قیمت زعفران نیستند اما این نوسانات متأسفانه باعث ضرر و زیان به صادرات خواهد شد، از طرفی بازار داخلی را هم دچار رکود می‌کند.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران تصریح کرد: اگر قیمت زعفران ثبات داشته باشد، صادرات رونق پیدا خواهد کرد در غیر این صورت مشتری خارجی این نوسانات را نخواهد پذیرفت.

میری تأکید کرد: مسلما کسانی که در این میان سود زیادی نصیبشان می‌شود دلال‌ها هستند زیرا الان دیگر زعفران دست تولیدکننده نمانده است، به طوری که به طور مثال اگر در دست تولیدکننده یک کیلو زعفران باقی مانده، در دست دلال 100 کیلو زعفران است. اما اگر حتی به نفع تولیدکننده هم باشد و افزایش قیمت زعفران پولش در جیب تولیدکننده هم برود باز در آینده دودش به چشم تولیدکننده می‌رود.

وی در پایان گفت: اگر این نوسانات و افزایش قیمت ادامه یابد وضعیت در آینده به گونه ای می‌شود که با از دست دادن بازارهای خارجی همان تولیدکننده باید پیاز زعفران را از خاک جدا کند و به دنبال کاشت محصول دیگری باشد. زیرا با از دست دادن بازار، رقبایی از کشورهای افغانستان، مراکش، کشمیر و... جای بازار ایران را می گیرند و دیگر بازگرفتن این بازار سخت خواهد شد.