
صنعت نساجی در محاصره واردات ارزان و قاچاق گسترده
گروه ذوبآهن اصفهان طی سال ۱۴۰۰ حدود ۴۵ میلیارد و ۲۰۴ میلیون تومان در قالب خدمات فرهنگی هزینه کرده است.
شرکت ذوب آهن اصفهان با ارسال جوابیه ای به خبر هزینه ۴۱ میلیارد تومانی شرکت ذوبآهن برای تبلیغات/ کل حقوق و دستمزد شرکت ۴۰ میلیارد تومان بوده است واکنش نشان داد.
معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب آبفای اصفهان گفت:شرکت فولاد مبارکه و ذوب آهن با شبکه گذاری، اقدام به استفاده از پساب شهری کرده اند چراکه شهرستانهای لنجان، مبارکه، فلاورجان و فولادشهر فاقد زیرساخت های شبکه فاضلاب بودند که این دو صنعت اقدام به احداث شبکه جمع آوری، خطوط انتقال و تاسیسات تصفیه خانه فاضلاب نمودند.
با حضور وزیر راه و شهرسازی قرارداد تولید ۵هزارتن ریل ملی امضا شد.
حالا و با توجه تحویل تنها 1.25 درصد ریل مورد توافق بعد از گذشت یکسال، توجهات به سمت ذوب آهن اصفهان جلب شده که آیا این شرکت، توانایی کافی در عمل به تعهد از پیش تر گفته شده را ندارد!