
تلفات سنگین برق در شبکه توزیع!
اقدام نظامی آمریکا علیه ایران و صحبتهای این روزهای مقامات آمریکایی نشان میدهد تحلیلهایی که بر روی توسعه ایران از طریق مذاکره با آمریکا تأکید میکردند، واقعگرایانه نبودهاند.
رحمان قهرمانپور، پژوهشگر سیاست بینالملل: در این دوره بر خلاف سال ۹۴ کشورهای منطقه و چین و روسیه هم طرفدار توافق ایران هستند. در حالی که در سال ۹۲ عربستان و امارات مخالف توافق بودند.
عباس آخوندی، وزیر اسبق راه و شهرسازی: فارغ از بحثهای سیاسی، تصور من این است که در یک لحظه تاریخی قرار داریم که نه آمریکا میتواند روند مذاکرات را تعطیل کند و نه ایران.
کیهان نوشت : اصلاحطلبان با ادعای دروغین سرمایهگذاری ۱۰۰۰ میلیارد دلاری آمریکا در ایران پس از توافق، به دنبال توجیه مذاکره به هر قیمت هستند، در حالی که آمریکا با تورم، کسری بودجه و اخراجهای گسترده، توان چنین وعدهای ندارد؛ ادعایی که یادآور وعدههای بینتیجه دهه ۹۰ در برجام است.به گزارش نود اقتصادی تجربه دولت سیزدهم نشان داد بدون برجام هم میتوان صادرات و رشد اقتصادی را افزایش داد، اما شرطیسازی اقتصاد به مذاکرات، آیندهنگری را از مردم گرفته و کشور را معطل میکند.
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه در توئیتی گلایه وار به مسئولان دولت جدید هشدار داده که در شرایط جنگ اقتصادی نباید از ورشکستگی صحبت کرد یا در بیان مشکلات بزرگنمایی انجام داد.