یکشنبه یکم اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۷:۲۸ قبل از ظهر

اخبار شرکت بیمه زندگی خاورمیانه

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه در گفتگو با «نود اقتصادی»:
بانک خاورمیانه نفوذ ویژه‌ای در بیمه خاورمیانه ندارد!/ شرکت‌های بیمه‌ای منابع بیمه عمر را در جای دیگری خرج کرده‌اند

خلیل حسن زاده کمند گفته است که این شرکت بیمه ای، هیچگاه زیر سایه بانک خاورمیانه نبوده و این بانک هم به نحوی عمل نکرده که بیمه خاورمیانه را زیر سایه خود داشته باشد هر چند که رسوب منابع مالی (پول) ما، در بانک خاورمیانه است.

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه در گفتگو با «نود اقتصادی»:
تفکیک حساب‌ بیمه های عمر از سایر بیمه نامه ها بسیار مشکل است/ منابع بیمه نامه عمر در حساب ها قید شده اما در دسترس نیست!

خلیل حسن زاده کمند درگفتگو با «نود اقتصادی» به چالش های بیمه های عمر و زندگی در صنعت بیمه ایران پرداخته است.

بیمه‌نامه‌ های عمر و پس‌انداز خاورمیانه 50 درصد تخفیف خورد

خلیل حسن‌زاده خبرداد که با موافقت اعضای هیات‌ مدیره شرکت، برای بیمه‌نامه‌ عمر و پس‌ انداز و بیمه‌نامه عمر و سرمایه‌گذاری در ماه‌های نخستین فعالیت شرکت 50 درصد تخفیف حق بیمه سال اول لحاظ می شود.

فعالیت رسمی نخستین شرکت بیمه تخصصی زندگی کلید خورد

شرکت بیمه زندگی خاورمیانه اولین بیمه تخصصی در بخش بیمه‌های زندگی شامل بیمه‌های عمر، زندگی، بازنشستگی و مستمری که انواع محصولات بیمه‌ای به صورت تخصصی و متناسب با نیازهای متنوع برای شرکت‌ها، سازمان‌ها، اشخاص و خانوارها ارائه خواهد کرد.

برخی شرکت‌ها در فروش بیمه نامه عمر صادقانه برخورد نمی‌کنند!
بیمه خاورمیانه نرم افزار خارجی خرید

خلیل حسن زاده از اینکه تاکنون شرکت‌های بیمه‌ای به صورت تخصصی وارد حوزه بیمه زندگی نشده است، ابراز تعجب و تایید کرد که در برخی از موارد در زمینه فروش بیمه نامه عمر صادقانه برخورد نشد.