یکشنبه یکم اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۶:۴۲:۴۱ قبل از ظهر

اخبار تصادف قطار

یک اقتصاددان در گفتگو با «نسیم آنلاین»:
آخوندی با امتیاز دادن به نمایندگان به دنبال لغو استیضاح خود است

یعقوب محمودیان اظهار کرد: در ماجرای تصادف دو قطار و جان باختن تعدادی از هموطنانمان در این حادثه، حداقل انتظار مردم و افکار عمومی این بود که وزیر راه و شهرسازی ضمن عذرخواهی از مردم از سمت خود استعفاء دهد.

گزارش ویژه «نسیم آنلاین»: فرار به جلوی آخوندی با انتصاب محمد زاده
ردپای مدیرعامل جدید راه‌آهن در نصب سیستم پُر اشکال ATC

سعید محمدزاده، مدیرعامل جدید شرکت راه آهن، همان مدیری است که قبلا معاونت فنی و زیربنایی این شرکت بوده است و پیاده سازی سامانه پر عیب و نقص ATC که تاثیر اشتباهات آن در حادثه تصادف دو قطار هفت خوان به خوبی مشهود است، در زمان تصدی این پست توسط ایشان صورت گرفته است.

بررسی «نسیم آنلاین» از علل و عوامل سانحه تصادف قطارهای مسافربری در ایستگاه هفت خوان سمنان؛
چرا عباس آخوندی مقصر تصادف دو قطار است؟/ 6 سوال بی پاسخ که آخوندی پاسخش را نداد!

ارتقاء سیستم کنترل ترافیک قطار در شبکه ریلی باعث افزایش بهره وری ، افزایش ظرفیت شبکه و تضمین امنیت خطوط ریلی کشور می باشد.

نامه جالب وزیر راه و شهرسازی به رئیس صداوسیما
آخوندی خطاب به رئیس رسانه ملی: چرا درباره حادثه تصادف قطارها در سمنان برنامه پخش می‌کنید؟!

وزیر راه در نامه خود نوشت که شهروندان به وضوح دیدند و شنیدند که به مدت ۱۰ ساعت در تمام بسته‌های خبری صدا و سیما و در زیرنویس‌های خبری و مشخصا شبکه خبر اخبار دروغ، تحریف شده و جریان‌سازی علیه وزارت راه و شهرسازی جریان داشت.

گزارش «نسیم آنلاین» از تبعات سهل‌انگاری وزیر راه و همکارانش در ماجرای تصادف قطار؛
خطای انسانی بهانه‌ای برای وزیر ماندن آخوندی!/ چرا شرکت "مهاران" در حادثه تصادف بازخواست نشد؟

رئیس کمیسیون بررسی سوانح ریلی در حالی تلاش می‌کند یک عمل انسانی را مقصر اصلی فاجعه هفتخوان اعلام کند که بی‌تدبیری مدیران وزارت راه برای اصلاح خطاهای متعدد سیستم کنترل قطار محور تهران ـ مشهد، نقش بسیار مهمی در وقوع این فاجعه ایفا کرده است.