به گزارش «نسیم»، زارعیان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما گفت: گفت: امیدواریم استفاده مردم از اینترنت به سمت کاربریهای اصلی و تجاری مانند حوزه بانکداری و اداری حرکت کند و اثربخشی خدمات اینترنتی در ساماندهی امور زندگی آنها افزایش یابد.

وی گفت :‌ در استانهای فارس ، سمنان ،‌ تهران ، اصفهان و مازندران شرایط خوبی داریم و امیدواریم در همه استانها این همکاریها افزایش یابد.

زارعیان افزود: خدمات اینترنتی که ارائه می شود به گسترش زیرساختهای ارتباطاتی نیاز دارد و امروزه به سمت دولت موبایل و دولت الکترونیک در حرکت هستیم و باید هزینه های لازم را پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه در سالهای اخیر ظرفیت خدمات اینترنتی و پهنای باند افزایش قابل توجهی یافته است گفت: شرکتهای خصوصی ارائه خدمات اینترنتی در شهرهای کوچک و روستاها را اقتصادی نمی دانند و رقابتی در این بخشها شکل نگرفته است اما شرکت مخابرات ایران در این زمینه تلاش زیادی دارد.

وی گفت: خدمات مخابرات در کشور انحصاری نیست و در حوزه تلفن ثابت بخش خصوصی وارد نمی شود.

داوود زارعیان افزود: امیدواریم با گسترش زیرساختهای ارتباطی دسترسی همه شهروندان در مناطق روستایی و شهری به خدمات اینترنتی به حداکثر برسد و کامل شود.

وی اضافه کرد: اگر هزینه های اینترنتی بدون تقاضای مشتری افزایش یابد برگشت داده می شود.  

احمد نخجوانی مدیر یک شرکت توزیع اینترنت هم در این گفتگوی خبری گفت: امروزه تقاضای مردم برای اینترنت بسیار افزایش یافته و اعتراض مردم به کیفیت خدمات اینترنتی کاملاً درست است برای اینکه با وضع کشورهای پیشرفته مقایسه می کنند و انتظار دارند آن خدمات را دریافت کنند.

وی افزود: زیرساختها در اختیار ما نیست و امیدواریم شرکت مخابرات ایران با شرکت های خصوصی همکاری خود را افزایش دهد اگر امکانات لازم در اختیار ما قرار گیرد خدمات اینترنتی در همه کشور گسترش خواهد یافت.

نخجوانی گفت: شرکتهای خصوصی به هیچ وجه در معاملات و تعهدات خود تبعیض و غش در معامله ندارند برای اینکه بازار کاملاً رقابتی است و اگر احساس شود شرکت های خصوصی بر خلاف مقررات و تعهدات رفتار می کنند در آن صورت مشتری هم از این شرکت ها فاصله خواهد گرفت.

وی افزود: همکاری شرکت مخابرات ایران با شرکتهای بخش خصوصی در استان مازندران باعث شده است تا دسترسی به خدمات اینترنتی از کارآیی بیشتری برخوردار باشد و خوشبختانه در دو سال اخیر پهنای باند تا دو برابر هم افزایش یافته است.

نخجوانی گفت: شرکتهای خصوصی توزیع اینترنت 40 درصد درآمد خود را به شرکت مخابرات می دهند.

وی افزود: اگر خدمات زیرساختی در اختیار ما قرار گیرد در تمام کشور حضور خواهیم داشت.

نخجوانی گفت: خوشبختانه اقبال مردم به خدمات اینترنتی بیشتر شده است و انتظار داریم بخشهای دولتی و شرکت مخابرات ایران با شرکت های خصوصی بیشتر همکاری کنند تا با گسترش رقابت در توزیع اینترنت بتوانیم کارآیی و اثربخشی ان را در خدمات رسانی به مردم افزایش دهیم.