به گزارش «نسیم»، مهندس نصرالله جهانگرد روز چهارشنبه در مراسم آغاز به کار نخستین همایش بین المللی وب بژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: اکنون هزار و 400 سرویس (خدمات) در ایران در بستر وب ارائه می شود که این تعداد در رنکینگ جهانی قرار دارد؛ اما از بین آنها کمتر از 100 سرویس از سوی بخش خصوصی و مابقی از سوی دولت ارائه می شود ، این در حالی است که در آمریکا بیش از هزار سرویس از سوی بخش خصوصی ارائه می شود. 

وی افزود: برنامه ریزی می کنیم تا بتوانیم خدمات مبتنی بر وب را به بخش خصوصی واگذار کنیم و در این راه مدل ویژه ای طراحی کرده ایم تا تمام خدمات را بر بستر سوئیچ ملی به متقاضیان ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایران دارای 22 هزار میلیارد تومان گردش مالی در کشور است که امیدواریم این رقم تا انتهای دولت یازدهم دوبرابر شود. 

جهانگرد با تاکید بر نقش تعیین کننده اینترنت باند پهن در افزایش تولید ناخالص ملی (GDP) افزود: به ازای هر 10 درصد افزایش نفوذ شبکه باند پهن در کشورهای در حال توسعه میزان تولید ناخالص ملی 1.4 درصد و در کشورهای توسعه یافته 1.2 درصد افزایش می یابد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: متاسفانه رتبه نفوذ اینترنت در ایران کم است و ایران رتبه چهاردهم منطقه در ضریب نفوذ اینترنت را به خود اختصاص داده است.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در بخش دیگری از سخنانش حجم داده های فارسی زبان نسبت به حجم کل داده ها در شبکه اینترنت را 0.9 درصد عنوان کرد و گفت: این رقم باید افزایش یابد چرا که حجم داده ها به هر زبان نقش تعیین کننده ای در توسعه تجارت الکترونیک در کشورهایی با آن زبان دارد.

نخستین کنفرانس بین المللی وب پژوهی امروز با حضور نصرالله جهانگرد معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و متخصصان داخلی و خارجی به مدت دو روز در دانشگاه علم و فرهنگ تهران آغاز شد.

وب پژوهی به عنوان ماهیت اصلی این کنفرانس یک موضوع بین رشته ای و یا چند رشته ای است که می تواند مخاطبین گسترده ای را از رشته های مختلف جذب کند.

در این کنفرانس از 69 مقاله پذیرفته شده، 40 مقاله به صورت شفاهی و 29 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.

تحلیل رفتاری و شخصی سازی، رسانه و ارتباط شناسی وب، اقتصاد اینترنتی و مدل های کسب و کار، رایانش وب در کاربردهای همراه، امنیت و حریم خصوصی در وب، وب معنایی، تحلیل محیط های مجازی و شبکه های اجتماعی، وب کاوی، سکوهای رایانش سکوهای توزیعی، انبوه و ابری، بازی های وب و تحلیل محتوا، سکوها و ابزارهای نرم افزاری وب، جامعه شناسی و اخلاقیات وب، ارزیابی کیفیت و تعامل انسان و رایانه ازمحورهای این همایش دو روزه است.