محمد رنجبر فلاح، مدیرعامل سابق بانک تجارت در گفتگو با «نسیم» با بیان اینکه اثری از اقتصاد مقاومتی را در بودجه سال 94 نمی‌بینیم، افزود: ولی به لحاظ ورود به این بحث همانطور که آقای نوبخت اشاره کردند شورای اقتصاد در این خصوص کارهایی را انجام داده است اما باید منتظر ماند تا نتایج عملی آنرا ببینیم.

مدیرعامل سابق بانک تجارت اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی از دو بخش اقتصاد و مقاومت تشکیل شده است. مقاومت زمانی ایجاد می‌شود که اقتصاد دچار بحران و ضربه‌ای از خارج شده باشد. طبیعی است اقتصادی که می‌خواهد مبتنی بر ارزش‌های اسلامی پایه‌گذاری شود از سوی دشمنان این نظام دچار حمله‌های فراوانی می‌شود. برای مستحکم کردن این اقتصاد باید شرایط و جوانب این تحریم‌ها را دید و برای مقابله با آنها راهکارهای اتخاذ کرد.

فلاح با تاکید بر اینکه در اقتصاد مقاومتی به دنبال آن هستیم که اقتصادی شفاف داشته باشیم،به نسیم افزود: یکی از مزایای اقتصاد مقاومتی بانکداری بدون ربا و پایین آوردن ریسک بانک‌هاست.

وی به شرایط کنونی اقتصاد کشور اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون در چرخه‌ای از تورم و رکود اقتصادی قرار داریم که اقتصاد ما را گریبان گیر بیماری سخت کرده است.

مدیرعامل سابق بانک تجارت همچنین در خصوص آثار افزایش نقدینگی بر اقتصاد کشور، گفت: شاید در کوتاه‌مدت و با توجه به رکود اقتصاد، آثار این افزایش نقدینگی کم باشد اما اگر نگاه بلندمدتی به آثار افزایش نقدینگی داشته باشیم خواهیم دید که این امر به افزایش نرخ تورم خواهد انجامید.