سید موسی موسوی در گفت‌وگو با «نسیم» در پاسخ به این پرسش که برخی مقامات دولتی معتقدند که هدف آمریکا از کاهش قیمت نفت، ضربه زدن به ایران نیست. اگر چنین باشد، پس هدف غربی‌ها از این موضوع چیست؟ اظهار داشت: کاهش قیمت دلایل متعددی دارد و عمده‌ترین عامل، افزایش عرضه نسبت به تقاضا است.

وی افزود: در واقع نفت زیادی کشورهای تولیدکننده اعم اوپک و غیراوپک در بازار دارند و برای این میزان عرضه، تقاضا وجود ندارد؛ آن هم به دلیل کاهش ضریب رشد اقتصادی کشورهای مختلف به خصوص غرب.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان این‌که تقاضا برای نفت در بازار کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: البته در این‌که آمریکا و عربستان به همراهی کشورهای صادرکننده نفت مثل امارات، کویت و قطر سعی و نقش در کاهش قیمت نفت داشتند، نمی‌توانیم بگذریم.

موسوی با بیان این‌که به طور قطع یکی از اهداف غرب و عربستان آسیب به ایران است، عنوان کرد: کشور عربستان که بالاترین صادرات را در میان کشورهای اوپک دارد، بیشترین میزان آسیب را دیده است. به عبارتی طی این چند ماه میلیاردها دلار سرمایه را از دست داده است.

وی با بیان این‌که درست است از کاهش قیمت نفت، کشورهای صادرکننده نفت همچون ایران و روسیه آسیب می‌بینند، متذکر شد: ما منکر این آسیب نیستم، اما به طور قطع بخش عمده‌ای از این کاهش بی‌سابقه قیمت نفت، به یک تصمیم مشترک سیاسی گره خورده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به این پرسش که شما اثرگذاری عدم تعادل میان عرضه و تقاضا را بیشتر در کاهش قیمت نفت موثر می‌دانید تا توطئه نفتی را؟ خاطرنشان کرد: هر دو این‌ها اثرگذار بوده است.