به گزارش «نسیم»، محمدرضا نعمتزاده در این آیین افزود: امیدواریم بزودی این موتورها کاملا ساخت داخل شده و نه تنها به بازارهای داخل بلکه در عرصه جهانی نیز عرضه شود.
وی تراکتورسازی را یکی از مجموعه های موفق صنعتی درکشور اعلام کرد و گفت: این گروه گام های موثری در جهت خود اتکایی، مهندسی معکوس، تولید، صادرات و ... برداشته که می تواند سرلوحه سایر واحدها باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه نزدیک به 50 درصد خودروهای سواری در اروپا دیزلی هستند، خواستار ورود صنعتگران برای تولید خودروهای سواری دیزلی در کشور شد.
خط تست و مونتاژ موتورهای دیزلی خودرو با ویژگی توان بین 70 تا 120 کیلووات، مصرف 8 لیتر گازوییل با استاندارد یورو 4 تولید می شود که قابلیت ارتقاء به استانداردهای بالاتر را دارد.
تولید این محصول برای 3 سال به عنوان طرح برتر صنعتی کشور انتخاب شده و با توجه به اینکه این محصول با برند ایسوزو به عنوان یکی از معتبرترین برند دنیا در این عرصه محسوب می شود، قرار است نیاز مجموعه های تولیدی فعال در زمینه خودروهای سواری تجاری کشور از جمله زامیاد را از سال آینده تامین کند.
امروز جهان با بحران منابع انرژی مواجه است و منابع محدود سوخت فسیلی قادر به پاسخگویی به تقاضای رو به افزایش انرژی نیست.
این مسأله با افرایش قیمت سوخت فسیلی و آلودگی زیست محیطی همزمان است که این امر محققان را به جستجوی منابع جایگزین انرژی که تجدیدپذیر، ایمن و غیرآلوده کننده باشند، ترغیب میکند.
در زمان حاضر، موتورهای دیزلی به عنوان یک بخش اساسی در تأمین نیروی محرکه خودروها به حساب می آیند که دسترسی به منابع سوختی فراوان در ایران تولید آنها را توجیه پذیر کرده است.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی 9 شرکت اقماری (هفت شرکت در تبریز و دو شرکت در سنندج و ارومیه) و دو خط تولید در ونزوئلا و تاجیکستان دارد.
دراین مجموعه صنعتی علاوه بر تراکتور 71 نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو تولید می شود.