به گزارش «نسیم»، وی ادامه داد: بخشی از نابودی این سفره‌ها بر اثر تغییر اقلیم و خشک‌سالی بوده، اما دلیل عمده آن برداشت بیش از حد از این منابع است و حتی اگر این خشک‌سالی‌ها اتفاق نمی‌افتاد، این نابودی با شدت کمتری اتفاق می‌افتاد.

میدانی با تاکید بر مغفول ماندن بحث مدیریت مصرف، گفت: وزارت نیرو طرحی را در شورای‌عالی آب کشور با عنوان احیا و تعادل‌بخشی به منابع آب زیرزمینی مطرح کرده، که یکی از مصوبه‌های شورا پیرامون طرح این است که 25 درصد مصرف آب در بخش کشاورزی کاهش داده شده و پروانه‌های بهره‌برداری نیز طبق این سیاست اصلاح شود.

وی ادامه داد: وزارت جهادکشاورزی هم مکلف شده است متناسب با این میزان آبی که در اختیار آنها قرار می‌گیرد، برنامه‌ریزی کلان خود را درباره اصلاح الگوها و شیوه‌های آبیاری انجام دهد، به‌طوری که هم بهره‌وری در این بخش ارتقا یابد و هم به معیشت مردم آسیبی وارد نشود.

میدانی با تاکید بر اینکه کاهش استفاده از آب آسیبی به بازده محصول کشاورزی نمی‌زند، گفت: در نشست شورای‌عالی آب نیز مطرح کردم که در کرمان نوعی از آبیاری به نام "آبیاری نشتی" وجود دارد که به اندازه 50 درصد درمقایسه با آبیاری غرق‌آبی کاهش مصرف دارد و در مقابل چهار برابر روش‌های سنتی افزایش محصول دارد.