به گزارش «نسیم»، یوسف آرمودلی درباره سهم انرژیهای تجدیدپذیر در تولید انرژی کشور بیان کرد: کشور ما از منابع فسیلی با ارزشی بهره مند است که در کنار آن منابع تجدید پذیر خوبی نیز وجود دارد. مطالعاتی که در زمینه پتانسیل انرژی بادی کشور انجام شده است، نشان میدهد امکان تولید 40 هزار مگاوات انرژی با نصب نیروگاههای بادی در کشور وجود دارد.
وی بیان کرد: بنابراین در برنامه پنجم توسعه کشور تصمیم گرفته شده پنج هزار مگاوات انرژی از طریق بخش خصوصی نیروگاههای تجدید پذیر با برنامه ریزی، نصب و راه اندازی شود.
دبیر ستاد انرژیهای نو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: خوشبختانه با قیمت تضمینی خوبی که دولت برای خرید انرژی تجدید پذیر تعیین کرده و وزارت نیرو نیز آن را تصویب و اعلام کرده است (460 تومان به ازای هر کیلو وات ساعت است) بالای 10هزار مگاوات متقاضی سرمایه گذاری در کشور برای این بخش وجود دارد.
آرمودلی با بیان اینکه در بخش نیروگاههای خورشیدی از نوع حرارتی و فتوولتاییک سه کارخانه پنل فتوولتاییک تولید میکنند، گفت: البته این تولیدات در اشل کوچک است، همچنین از محل عوارض برق که مجلس وضع کرده به ازای هر کیلووات ساعت 30 ریال از مشترکین عوارض گرفته شود، بر اساس برنامه ریزیها از این محل حدود 10 مگاوات در سال 92 و 93 سیستم فتوولتاییک نصب و راه اندازی میشود.
دبیر ستاد انرژیهای نو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در بخش نیروگاههای آبی کوچک و بزرگ نیز با حمایتی که توسط توانیر و وزارت نیرو انجام شد سه نیروگاه آبی کوچک نصب شد، 14 درصد یعنی بیش از 10 هزار مگاوات برق کشور توسط نیروگاههای آبی تامین میشود.