به گزارش «نسیم»، خسرو ارتقایی در مورد اقدامات این شرکت در استان تهران برای کاهش مصرف آب با توجه به این که 92 درصد از آب‌های کشور صرف کشاورزی می شود، گفت: 10 هزار هکتاری که قرار است توسط آبیاری تحت فشار پوشش داده شود به اندازه یک سوم دشت ورامین می‌شود بنابراین جهاد کشاورزی در استان تهران گام‌های بزرگی دراین زمینه برمی‌دارد.
 
وی با بیان این‌که منابع مورد نیاز اقدام مذکور تامین شده است گفت: 90 درصد آب تحت پوشش شرکت آب منطقه‌ای به شرب و آب و فاضلاب تخصیص پیدا می‌کند.
 
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران پیش از این با اشاره به این‌که میزان آب بدون درآمد 27 درصد است، گفته بود به اعتقاد همکاران ما در شرکت آب و فاضلاب 14 درصد ازاین رقم را می‌توان مدیریت کرد.
 
خسرو ارتقایی با تاکید بر این‌که 27 درصد آب بدون درآمد هرگز به صفر نمی‌رسد و بخشی از آن را می توان ذخیره کرد گفت:‌ بااین وجود حجم آب قابل مدیریت چشمگیر است.
 
وی با تاکید بر این‌که‌ اگر حتی 10 درصد آب به حساب نیامده را مدیریت کنیم و کاهش دهیم گویی در شهر تهران سدی با ظرفیت صد میلیون متر مکعب ساخته‌ایم، گفت:‌ کاهش منابع آب‌های سطحی در سال جاری 170 میلیون متر مکعب است.
 
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای تهران ادامه داد: با احتساب آب قابل کنترل و کمبود منابع آب‌های سطحی می توان دید که اگر 10 درصد از آب بدون درآمد کاهش پیدا می‌کرد به این معنا بود که 60 درصد ازکمبود منابع آب سطحی جبران می‌شد.
 
ارتقایی با تاکید بر این‌که کاهش هدر رفت آب و مدیریت آب بدون درآمد کار بسیار سختی و پرهزینه است گفت: آب‌های بدون درآمد شامل انشعاب‌های غیر مجاز ، نشت شبکه، سرریز مخازن، شست و شوی مخازن، آب دزدی،عدم قرائت درست کنتور به دلیل خرابی و ... می‌شود.
 
وی تصریح کرد: درست است که هزینه کنترل آب بدون درآمد بسیار بالا است اما ارزش دارد و در صورت برنامه ریزی و تامین منابع مالی می‌توان با کاهش آب بدون درآمد به گونه‌ای سدی به ظرفیت صد میلیون متر مکعب آب برای تهران اجرا کرد.