به گزارش «نسیم» به نقل از شانا، این بخش (نیروگاهها) در هفته منتهی به 6 تیر، 973 میلیون و 500 هزار لیتر سوخت مایع مصرف کرد. در هفته منتهی به 13 تیر امسال، 770 میلیون و 600 هزار لیتر نفتگاز و 279 میلیون و 800 هزار لیتر نفت کوره در نیروگاههای کشور مصرف شده است.

آمارها حکایت از آن دارد که مصرف نفتگاز منتهی به 13 تیر در مقایسه با هفته پیش ( 702 میلیون و 300 هزار لیتر) 68 میلیون و 300 هزار لیتر افزایش یافته است.

نفت کوره نیز در بازه زمانی ششم تا سیزدهم تیر نسبت به هفته قبل از آن (270 میلیون و 200 هزار لیتر) 9,6 میلیون لیتر افزایش داشته است.

کاهش مصرف سوخت مایع و استفاده بیشتر از گاز طبیعی از جمله سیاست‌هایی است که وزارت نفت آن را بعنوان اولویتی مهم در دستور کار خود قرار داده و تمرکز روی پارس جنوبی و وارد مدار شدن برخی از فازهای آن با هدف افزایش تولید گاز، مهر تاییدی بر این مهم است.

به گفته مدیران صنعت نفت، تا پایان امسال چند فاز پارس چنوبی به بهره برداری می رسد و تولید گاز نیز روزانه 80 تا 100 میلیون متر مکعب افزایش می یابد.

با افزایش این حجم گاز و راهبری مدیریت مصرف بخشهای مختلف خانگی، تجاری، صنعتی در سطح کلان از یک سو و تلاش بیش از پیش بخش نیروگاهی کشور برای بالا بردن راندمان از سوی دیگر، می توان انتظار داشت سوخت مایع گرانقیمت آزادسازی شده و از این رهگذر ارزش افزوده قابل توجهی برای کشور ایجاد شود.