به گزارش «نسیم» یدالله مهرعلیزاده اظهار کرد: با وجود سرمایه‌گذاری‌های بسیاری که برای توانمندسازی افراد در بحث آموزشهای مهارتی صورت می‌گیرد در این زمینه با مشکلات زیادی مواجه هستیم؛ به گونه‌ای که میان توسعه آموزشهای مهارتی و میزان نیاز کشور به آنها تناسبی دیده نمی‌شود.
 
وی وجود بحران در آموزش‌های مهارتی را مورد اشاره قرار داد و افزود: در حال حاضر نظام آموزش مهارتی کشور با چهار آسیب کلی مواجه است که ضعف مدیریت، نداشتن چارچوبی ملی، تعدد قوانین و مقرارت و ضعف در فرایند اجرا از جمله این آسیب‌ها به شمار می‌رود.
 
مهرعلیزاده در عین حال سهم ناچیز آموزش‌های مهارتی در اقتصاد کشور را از علل ضعف این نوع آموزش‌ها در کشور دانست و تاکید کرد: میزان بودجه و اعتباری که به آموزشهای مهارتی اختصاص می‌یابد ناکافی است و دستگاه‌های اجرایی هم به دلیل ضعف ساختاری توان بهره‌گیری مناسب از همین میزان اعتبار را ندارند.
 
به گفته معاون پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور دستگاه‌های متعددی متولی سیاستگذاری و اجرای برنامه‌های مرتبط با آموزشهای مهارتی هستند اما بین این دستگاه‌ها گاها هماهنگی لازم وجود ندارد؛ حتی برنامه‌های چهارم و پنجم توسعه نیز نتوانسته در مورد انسجام بخشی به سیاستگذاریها و ایجاد هماهنگی میان متولیان موثر باشد.
 
وی خاطرنشان کرد: با وجود آنکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور یگانه متولی آموزشهای غیر رسمی مهارتی در کشور است بسیاری از سیاستگذاران به عنوان یک سازمان آموزشی به آن نگاه نمی‌کنند و جایگاه این سازمان را در نظام آموزشی کشور به رسمیت نمی‌شناسند.