به گزارش «نسیم»، پیمان قربانی درباره بیست و چهارمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی که توسط بانک مرکزی در روزهای 25 و 26 خرداد برگزار خواهد شد توضیح داد: انتظام بخشی به بازار پول و سیاست‌های پولی نیاز به بستر مناسبی دارد که باید در رابطه با آن ابداعات مناسبی صورت گیرد که در همایش آتی بانک مرکزی در رابطه با این ابداعات مالی بحث‌های گسترده‌ای صورت خواهد گرفت.
 
همچنین رییس پژوهشکده پولی و مالی بانک مرکزی نیز در این نشست درباره ابعاد همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی توضیح داد: بانک مرکزی در تلاش است در حوزه چهار مشکل اساسی که شناسایی شده یعنی رکود، سیاست‌های پولی ، تنظیم رابطه بانک – بنگاه و ارزیابی سلامت بانک‌ها سندهایی نهایی شود که در چارچوب این همایش در اختیار سیاست‌گذار قرار خواهد گرفت.اسناد سیاستی و اسناد پشتیبانی که چند روزی از رونمایی آن‌ها می گذرد نیز در قالب این همایش بررسی و تحلیل خواهند شد.
 
وی با بیان این‌که شفافیت از اصلی ترین محورهای مدنظر بانک مرکزی است تاکید کرد: در حوزه تسهیلات یکی از اصلی ترین محورها لزوم شفافیت در منابع واگذاری است در حوزه ساماندهی مسکن مهر نیز در جریان جلسات‌مان با وزارت راه و شهرسازی به جمع بندی‌های خوبی رسیده‌ایم.
 
قربانی درباره سیاست‌های کلی بانک مرکزی در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز، خاطرنشان کرد: ثبات مالی، پایداری بودجه‌ای و پایداری بیرونی اقتصادی سه محور اصلی است که بانک مرکزی آن را دنبال می‌کند.
 
بنابراین گزارش بیست و چهارمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی با موضوع چارچوب سیاست پولی و الزامات خروج از رکود تورمی در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد در چند محور مختلف الگوی مناسب سیاست گذاری پولی، اصلاح نظام بانکی، استراتژی مناسب خروج از رکود و تامین مالی تولید را بررسی خواهد کرد.
 
طبق اعلام بانک مرکزی راهکارهای تقویت استقلال این بانک، تجارب موفق و کنترل نرخ تورم، مدیریت نوسانات ارزی، راهکارهای موثر کنترل بدهی بانک ها به بانک مرکزی، راهبردهای بهبود فضای کسب و کار و تنوع بخشی به ابزارهای تامین مالی تولید از جمله اصلی ترین محورهای این نشست خواهند بود.
 
همچنین بنا است در این همایش وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، وزیر صنعت، معدن و تجارت ، مشاور ارشد اقتصادی رییس جمهور و دیگر مسوولان اقتصادی بانک مرکزی و متخصصان و کارشناسان این حوزه به ایراد سخنرانی بپردازند.