به گزارش «نسیم»، روحالله عباسپور با بیان این که دولت برای رونق و حمایت از تولید و تسهیل بازار کسب و کار، لایحه مربوطه را به مجلس ارایه دهد، افزود: مجلس نیز با نظر بخش خصوصی و تعامل با اتاق بازرگانی و صاحب نظران، قوانینی را به تصویب خواهد رساند.
وی ادامه داد: واحدهای تولیدی باید برای رقابت پذیر کردن محصولات خود کیفیت محصول را بالا ببرند و بدین منظور باید بخشی از فعالیت ها به فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی و تعامل با مراکز علمی و دانشگاهی اختصاص یابد تا از ظرفیت های علمی آنها استفاده شود.
عباسپور افزود: اگر واحدهای تولیدی بر محور دانش حرکت کنند و از نیروهای جوان و دانشگاهی و خلاق و مبتکر استفاده کنند در این صورت است که محصول کیفی می شود و قدرت رقابت در عرصه بین المللی پیدا می کند در غیر این صورت در اقتصاد بدون مرز خواه ناخواه حیات اقتصادی خود را از دست می دهند.
وی در ادامه در زمینه لزوم ورود بخش خصوصی به اقتصاد و تولید کشور تصریح کرد: اصل 44 قانون اساسی باید بدرستی اجرایی شود و شبه دولتی ها ورود نکنند تا بستر ورود بخش خصوصی مهیا شود، البته بخش خصوصی که 10 درصد آورده داشته باشد و 90 درصد تسهیلات بگیرد و سپس دچار معوقات شود ، فعال نیست زیرا بخش خصوصی که با سرمایه دولت ورود کند معنای بخش خصوصی را ندارد.
به گفته عباسپور بخش خصوصی باید ظرفیت منابع انسانی و مالی خوبی داشته باشد و در یک شرایط رقابتی مناسب قرار بگیرد و آن وقت وظیفه دولت این است که در حمایت از آنها گام بردارد.
وی با بیان این که از محورهای اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است، گفت: در شرایط جنگ اقتصادی که تولید و صنعت در خط مقدم است، حوزه تولید باید پشتیبان داشته باشد، وقتی بحث از حمایت و فعال کردن بخش خصوصی است، سیاست های حمایتی و در اختیار گذاشتن تسهیلات پولی و مالی و حل کردن مشکل نقدینگی باید در اولویت باشد.
وی یادآور شد: بانک ها اکنون در شرایط انقباضی قرار دارند و باید رویکرد آنها تغییر کند.