به گزارش «نسیم»، 24 اقتصاددان و جامعهشناس خواستار همکاری دولت و مجلس برای طراحی راهکارهای بودجهای و غیر بودجهای کاهش فقر آموزشی کودکان شدند و ضمن ابراز تاسف از فقر شدید پژوهشهای موجود در حوزه فقر آموزشی، به بیان دغدغههای خود درباره مشکلات بودجهای و غیربودجهای تشدیدکننده فقر آموزشی کودکان و تاثیر این فقر آموزشی بر بازتولید فقر اقتصادی و اجتماعی در بزرگسالی و نیز گرههای «اقتصاد سیاسی» تشدیدکننده این فقر آموزشی پرداختند.
همچنین جامعهشناسان نیز در این نشست، ضمن ارجاع به موانع موجود در زمینه تبدیل فقر آموزشی کودکان به یکی از نگرانیهای مهم جامعه، به نکاتی چون اهمیت احیای جایگاه «سیاستگذاری اجتماعی» و بهویژه «سیاستگذاری آموزشی» در کشور و نیز اشتباه بودن اولویتبخشی افراطی سیاستگذاران به آموزش دانشگاهی در عوض آموزش ابتدایی و دبیرستان اشاره کردند.
در پایان این نشست، حاضران توافق کردند که با تشکیل کارگروههایی تخصصی، تا هفته نخست مهرماه پیشنهادهایی شفاف را در زمینه راهکارهای بودجهای و غیربودجهای بهبود وضعیت عدالت آموزش کودکان در اختیار دولت و مجلس قرار دهند.
در این نشستاقتصاددانانی چون علینقی مشایخی، حسین عبده تبریزی، مهدی عسلی، علی دینی ترکمانی و سید علی مدنیزاده حضور داشتند.