به گزارش «نسیم»، اولین گردهمایی مدیران ارشد بانک انصار در سال 93 با هدف بررسی عملکرد سال 1392، چالشها، راهکارها و تبیین برنامه های سال جاری و توافق مجدد بر محورهای طرح راهبردی تحول بانک در تهران برگزار شد.
آیتاله ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار با اشاره به رخدادهای اقتصادی سال 92 و تشریح وضعیت اقتصادی کشور و شرایط حاکم بر نظام پولی و بانکی، اقدامات اخیر بانک مرکزی در جهت اعمال سیاستهای پولی را ستودنی توصیف و ابراز امیدواری کرد با توجه به تغییرات انجام شده در کیفیت نقدینگی، مدیریت سود سپردهها و تسهیلات بانکی، بهبود وضعیت کسب و کار در نظام پولی و مهار تورم، فضای اقتصادی کشور روز به روز مسیر بهبود را طی کند.
وی با ارائه نمونههایی از فراز و فرودهای تورمی در کشورهای دیگر همچون آمریکای لاتین، گفت: یک رقمی شدن تورم کشور در آینده امری دست یافتنی است.
مدیرعامل بانک انصار در ادامه گردهمایی با اشاره به محورهای اقدامات بانک انصار در سال گذشته و اخذ مجوزهای لازم از قبیل مجوز تمامی فعالیتهای ارزی، لیزینگ و صرافی، از تلاشها و اقدامات جهادی مدیران و همکاران بانک تقدیر و تشکر کرد.
وی با بیان اینکه بانک انصار بانکی جهادی و مردم نهاد است کسب موفقیت های گسترده بانک را مرهون عنایت خدای متعال و نتیجه خدمت گذاری و همراهی با مردم دانست و بر توسعه خدمات بانک در جهت رضایت هر چه بیشتر مردم تأکید کرد.
ابراهیمی با اشاره به رضایت 2/83 درصدی مشتریان با حجم بیش از 9 میلیون نفر، گفت: نفوذ خدمات بانک در بین آحاد مردم به ویژه مردم محروم یکی از محورهای اصلی اقدامات بانک انصار است.
وی با تشریح وضعیت شاخصهای عملیاتی بانک در سال 92 در صدر قرار گرفتن بانک انصار در شاخص مطالبات معوق و در سطح 5/2 درصد را مورد اشاره قرارداد و تصریح کرد: کسب این نسبت که در صورت عدم محاسبه مطالبات سررسید گذشته به 5/1 درصد میرسد، حاصل تقارن زحمات سازمان یافته همکاران در عرصه های مختلف از جمله مدیریت ریسک، توسعه رکن اعتباری و فرهنگ سازمانی انقلابی است.
مدیرعامل بانک انصار با اشاره به چالشهای تحول این بانک به تشریح مدل های کسب و کار آینده در صنعت بانکداری پرداخت و حرکت در محیط های ناآشنا و شناخت آینده حرفه بانکداری و متناسب سازی امکانات و نیروی انسانی را برای مواجه با آن امری حیاتی دانست.
نایب رئیس هیات مدیره بانک انصار با برشمردن محورهای مورد عمل در بانکداری مورد هدف، نقش بانکداری همراه و قابل حمل، همچنین توسعه هوشمندانه بانکداری الکترونیک که متکی به مطالعات و آیندهپژوهی است را بسیار اساسی عنوان کرد.
ابراهیمی با اشاره به تغییر فضای کسب و کار و بانکداری در آینده نه چندان دور، اظهارداشت: هوشمندی مدیران در جهت توسعه ابزارهای برتری عملیاتی و استفاده از ابزارهای کنونی نظیر شعب گران قیمت از موانع آینده سیستم بانکی عنوان کرد.
ابراهیمی با ارائه راهکارهای مدیریت چالشهای موجود و سرعت عمل در اجرای طرح تحول بانک، به طرح موضوع اقتصاد مقاومتی و همچنین شعار سال 1393 با عنوان (اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی) پرداخت و از برنامههای بانک انصار در جهت سرلوحه قراردادن این شعار خبر داد.
مدیرعامل بانک انصار در بخش دیگری از سخنان خود موضوع بانکداری اسلامی را به عنوان یکی دیگر از محورهای گردهمایی مدیران ارشد بانک انصار مطرح کرد و گفت: بانک انصار اقدامات گستردهای در جهت تولید محتوا، آموزش کارکنان و اجرای مقررات جدید و نظارت کمیته فقهی بانک را در دست اقدام دارد.
وی بانک انصار را بانکی پیش رونده و درحال تحول دانست و اظهار داشت: در حوزه بانکداری اسلامی مشتریان در آینده شاهد اقدامات جدید بانک انصار خواهند بود.
ابراهیمی در پایان به ظرفیتهای مناسب بانک انصار در جهت توسعه بانکداری اسلامی اشاره کرد و افزود: در صورت عدم وجود مقررات بازدارنده، بانک انصار قادر است طرحهای بسیار جذابی در حوزه بانکداری اسلامی از طریق ایجاد ابزارهای PLS ارائه کند.