به گزارش «نسیم»، در این نمایشگاه که در نوع خود بزرگترین نمایشگاه صنعت آسانسور خاورمیانه محسوب میشود، 200 شرکت داخلی و خارجی از کره جنوبی، ترکیه، هند، امارات متحده عربی، ایتالیا، اوکراین، چین و آلمان، جدید ترین و نوین ترین تولیدات و فناوریهای نوین این صنعت را ارائه کردهاند.
در سومین نمایشگاه بینالمللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها و قطعات، تجهیزات و لوازم جانبی این محوصلات ارائه شده است: انواع آسانسور ساختمانهای اداری، مجتمعهای تجاری و مسکونی، آسانسورهای نمای شیشهای، انواع پلههای برقی شهری و مراکز تجاری، پلههای برقی ریلی، تابلوهای فرمان، نصب و راهاندازی، تجهیزات آسانسور هیدرولیک، کابین و درب طبقات، درب لولایی، پانل احضار، کفشکهای فلزی، انواع طنابهای فولادی، سیم بکسل، تسمه پروانهها صنعتی، سنگهای مصنوعی کف آسانسورها، ورق های استیل کابین، انواع جکهای هیدرولیک، موتور گیرلس و دیگر صنایع و تجهیزات وابسته.
نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها و قطعات و صنایع وابسته در مقایسه با پارسال از نظر تعداد مشارکت کنندگان داخلی و خارجی 70 درصد و از نظر فضای نمایشگاهی 65 درصد، رشد یافته است.
قرار است درحاشیه برپائی سومین نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور، پله برقی و بالابرها که در فضائی به مساحت بیش از 10 هزار متر مربع و همچنین فضای باز نمایشگاهی برپا شده است، چند کارگاه آموزشی نیز برگزار شود.
ترویج استفاده از آسانسورهای نسل جدید دارای استاندارهای بین المللی، آشنایی تولیدکنندگاه داخلی با نوین ترین فناوری های روز این صنعت، درگیرکردن دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی با صنعت تولید آسانسور و پله برقی ، توجه به تولید و استفاده از آسانسورها و پله برقی های با مصرف حداقل انرژی و توجه به تولید داخلی ، مهم ترین اهداف برگزاری سومین نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها و قطعات وابسته است.
قرار است در روزهای برگزاری این نمایشگاه، چند هیئت تجاری و بازرگانی خارجی هم بازدید کنند.
رشد و توسعه صنعت ساختمان و بهره گیری از فناوری های نوین در این صنعت ، موجب شده است صنایع مرتبط با این بخش نیز روند توسعه و رشد خود را طی کند. در سال های اخیری صنعت آسانسورسازی به ویژه بخش کابین و تجهیزات کابین سازی در کشور مورد توجه واقع شده و پیشرفت های قابل توجهی در ساخت آسانسور ایجاد شده است.
صنعت آسانسور، پله برقی و صنایع بالابر موجب روانسازی و مصرف حداقل انرژی و زمان در حمل و نقل و جابجایی انسان و اجسام می شود.
رشد انبوه سازی و بلند مرتبه سازی در دنیای امروز ، نیاز به صنعت آسانسور و پله برقی را افزایش داده است.
در کشورمان سالانه حدود 100 هزار دستگاه آسانسور و حدود یک هزار دستگاه پله برقی نصب و استفاده می شود.
قیمت آسانسور با توجه به ظرفیت، تعدادطبقات و توقف، نوع موتور و جنس آسانسور متفاوت است و از حدود 40 میلیون تومان آغاز می شود و تا حدود دویست میلیون تومان نیز می رسد.
سومین نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور،پله برقی و بالابرها از امروز تا 19 بهمن هر روز از ساعت 9 تا 16 در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان است.