حسین مهاجران با اشاره به این مهم که بر اساس تفاهم نامه ای که بین سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان ها و اتحادیه بار فروشان منعقد شده است فعالان این صنف موظف به خالص فروشی شده اند، افزود: در حالی که واردکنندگان به تعهدات خود پایبند بوده‌اند اما هنوز در محصولات داخلی شاهد عملیاتی نشدن این تعهدات هستیم.



حسین مهاجران در ادامه سخنان خود با اذعان به این مطلب که متاسفانه برخی قانون را به سخره گرفته و میوه ها را به صورت ناخالص به فروش می رسانند ، اظهار داشت : متاسفانه در میداین میوه و تره بار20 برابر پول کارگر پول زور دریافت می شود و دلالان پول های کلانی را تحت عنوان زیر چوبی از خریداران میوه دریافت می کنند.



وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه قیمت محصولات باید در کمیته نرخ گذاری تعیین شود ، افزود: در حال حاضر قیمت گذاری محصولات کشاورزی قانونی نیست به طوری که بیشترین سود معامله عاید دلالان بازار می شود. کشاورز با کمترین سود محصول خود را به فروش رسانده و مصرف کننده هم با بیشترین قیمت محصول را خریداری می کنند.



رییس اتحادیه میوه و تره بار با تاکید بر این مهم که با توجه به سهم دلالان از قیمت نهایی محصول، باید با فاکتورهای هولوگرام دار قیمت میوه کنترل شود، اظهار داشت: وزارت صنعت،معدن و صنعت باید فاکتورهای هولوگرام داری را که قابل پیگیری باشد، چاپ کند و به صورت دفترچه ای در اختیار اتحادیه بارفروشان میادین قرار دهد که این کار صورت گرفته ولی همکاری لازم از سوی اتحادیه بارفروشان صورت نمی گیرد .



مهاجران با بیان اینکه نمی دانم که این بی قانونی را چه کسی باید پاسخ گو باشد ، تصریح کرد : با وجود اینکه سودقاونی واحد صنفی 30 الی 35 درصد است به دلیل ناخالص فروشی بازار و دلال بازی نرخ سود به کمتر از 7 درصد رسیده است