به گزارش «نود اقتصادی» یک عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند رسیدگی به درخواست استیضاح وزرا در مجلس تاکید کرد که چطور می‌شود استیضاح یک وزیر بعد از ۶ ماه مسکوت مانده اما استیضاح وزیری دیگر در کوتاه مدت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنیمجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم در بحث خودرو و مسائل اقتصادی از مجلس مطالبه می‌کنند؛ گرانی خودرو موضوعی است که امروز جامعه را ملتهب کرده است. از این‌که امروز سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است از هیات رئیسه تشکر می‌کنیم و این نشان می‌دهد که مسائل اقتصادی برای مجلس مهم است.

وی در ادامه اظهار کرد: اما چندین بار است که استیضاح آقای ضرغامی مطرح است آخرین استیضاح برای آقای فتح‌الله توسلی با ۲۰ امضاء بود و استیضاحی که بنده طرح کردم ۷۰ امضاء خورده است اما حتی هیات رئیسه این استیضاح‌ها را به کمیسیون فرهنگی ارجاع نداده است. این‌ چه قضیه‌ای است که یک استیضاح بلافاصله پس از طرح به کمیسیون تخصصی ارجاع می‌شود و پس از جلسه کمیسیون آقای حاجی دلیگانی مصاحبه و اعلام می‌کند سه‌شنبه در دستور کار قرار می‌گیرد.

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چرا استیضاح وزیری که اعتراضات متعددی به عملکرد وی وارد است حتی جهت رسیدگی به کمیسیون ارجاع نمی‌شود؟ اکنون ۵- ۶ ماه است که استیضاح طرح شده و امضاهای زیادی خورده است اما کاری روی آن صورت نمی‌گیرد اما سوال این است که چطور ظرف ۲۴ ساعت یک استیضاح به کمیسیون ارجاع می‌شود و بلافاصله در دستور کار قرار می‌گیرد علت این برخورد دوگانه با استیضاح وزرا چیست؟

همچنین مالک شریعتی نیز در تذکر شفاهی، گفت: روند رسیدگی به درخواست استیضاح وزرا در هیأت رئیسه باید برای نمایندگان به صورت شفاف توضیح داده شود.

وی بیان کرد: چند ماه پیش وزیری استیضاح شد و با رأی بالا باقی ماند و در حال حاضر مجدداً استیضاح همان وزیر در دستور کار قرار دارد و به کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این در حالی است که تعداد زیادی از نمایندگان استیضاح وزرای دیگر را یک سال در دستورکار دارند. باید مشخص شود بررسی روند رسیدگی به استیضاح‌ها بر اساس زمان بود یا رویه گذشته مجلس است، چرا که منطق حکم نمی‌کند وزیری که به تازگی در مجلس استیضاح شده و رأی آورده است، مجدداً استیضاح شود.