به گزارش «نود اقتصادی»،  قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: ما هر سال  نزدیک عید نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا داشتیم که امسال به جهت شرایط کرونا امکان برگزاری این نمایشگاه‌ها را نداریم و به جای آن فروش فوق العاده با رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی اصناف مختلف  و همچنین فروش اینترنتی برگزار خواهد شد.

او ادامه داد: امسال به دنبال این نیستیم که مردم را به بازار بکشانیم و در این شرایط رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اولویت است. فروش و تخفیف های ویژه نداریم.  برای کالاهای ضروری مردم، فروش فوق العاده با قیمت های یکسان و نرخ مصوب در نظر گرفته شده است . نظارت تشدید می شود و فراوانی کالا هم بیشتر خواهد شد.

قبادی در خصوص بازار میوه شب عید گفت: تنظیم بازار میوه با هماهنگی اصناف انجام می شود. حدود ۴۰ هزار تن سیب و پرتقال هم ذخیره شده  است که اگر به دلیل افزایش تقاضا،  قیمت گران شد، از این ذخائر به بازار عرضه می شود.

او ادامه داد:  واردات موز را هم آزاد کرده ایم و با ورود موز قیمت آن متعادل می شود.

دبیر ستاد تنظیم بازار بیان کرد: تلاش داریم خود اتحادیه ها کنترل قیمت میوه را در دست داشته باشند. ما هم ذخیره سازی انجام داده ایم و هرکجا کمبودی پیش آید وارد بازار می کنیم. باغداران کشور هر سال همراه  ما بوده اند اما عده ای در این میان سودجویی می کنند که نظام حاکمیت با آنها برخورد خواهد کرد.

قبادی در خصوص  گلایه قنادان از کمبود روغن گفت: ما حتما روغن و شکر مورد نیاز  صنف و صنعت را تامین می کنیم.

دبیر ستاد تنظیم بازار ادامه داد: در بحث روغن مصرف خانوار هم کمبود روغن به هیچ عنوان نداریم. نیاز هر ماه کشور به روغن ۱۵۰ هزار تن است که  بالغ بر ۱۷۰ هزار تن از این محصول در شبکه توزیع شده اما مشکلات در توزیع سبب کمبود و گرانی آن شده است.

او تاکید کرد: ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی همچنان به روغن اختصاص می یابد . انتظارات تورمی در جامعه در پی خبر احتمال افزایش قیمت روغن به سبب برداشته شدن ارز ترجیحی آن به وجود آمد که سبب شد برخی فروشندگان از عرضه خودداری کنند و در مقطع کوتاهی کمبود در بازار به وجود بیاید.

دبیر ستاد تنظیم بازار در خصوص بازار مرغ تصریح کرد: در ستاد تنظیم بازار مصوب شد برای شب عید ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام گیرد و در صورت مازاد،  ما مرغ را از مرغداران  خریداری و ذخیره می کنیم.

او ادامه داد: مرغداران به گونه ای جوجه ریزی کرده اند تا برای عید و ماه رمضان بیشترین عرضه را داشته باشند و به همین دلیل ده روز وقفه در جوجه ریزی افتاد و سبب افزایش قیمت مرغ شد.

این مقام مسئول در خصوص مشکل کمبود نهاده  برای نگهداری مرغ تا ۵۰ روزگی گفت: با هماهنگی با همکاران وزارت جهاد قرار شد ۴ روز بیشتر دان به مرغدار بدهند و تا حدود ۴۵ روزگی مرغ نهاده به آن اختصاص یابد.

قبادی تاکید کرد: ذخایر مرغ منجمد به اندازه کافی است و اگر تا پایان هفته قیمت مرغ بازنگردد از این مرغ منجمد به بازار وارد می شود.

او گفت: بحث افزایش قیمت مصوب مرغ  تا پایان سال کنار گذاشته می شود اما در خصوص  نهاده ها با مرغداران همکاری بیشتری خواهد شد.