به گزارش «نود اقتصادی»، محمدقلی یوسفی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه اظهار داشت: به نظر میرسد دولتمردان به موضوعات مهمی چون رفاه مردم، کنترل فساد، برقراری عدالت و آزادی بیتوجهی نشان دادهاند. کشور باید میتوانست با ژاپن و اروپا رقابت کند، نه اینکه از نظر اقتصادی در قعر کشورها قرار بگیرد.
وی بیان کرد: زمانی همه اذعان داشتند ما کمتر از کشورهای توسعه یافتهای مثل(ژاپن و بریتانیا) نیستیم، اما اکنون خودمان را با اتیوپی مقایسه میکنیم و این تاسفبار است. به عبارت دقیقتر ما به جای آنکه فاصله را با کشورهای پیشرفته و طراز اول کم کنیم، آن را با کشورهای عقبمانده کم کردهایم و این نشاندهنده آن است که منابع به هدر رفته و فرصتهای زیادی از کشور گرفته شده است.
استاد اقتصاد دانشگاه علامه افزود: باید متذکر شویم این مردم ایالات متحده هستند که باید تصمیم بگیرند چه کسی رئیسجمهور شود، اما ما باید به فکر مسائل خودمان باشیم و مشکلات اصلی ما درونی است.
وی ادامه داد:به عبارت دقیقتر معضلات فعلی به سیاستهای نادرست اقتصادی و مسئولان بازمیگردد. به علاوه انتظار میرود مسئولان بدون توجه به اینکه چه کسی انتخاب میشود، چارهاندیشی کنند، البته تاسفبار است اگر فکر کنیم که فشارهای ترامپ با انتخاب بایدن کم خواهد شد.
یوسفی گفت: مساله اصلی کم یا زیاد بودن فشارها نیست، مورد اصلی آن است که ما باید راه حل بلندمدت برای مشکلات کشور پیدا کنیم و این نیاز به یک عزم ملی برای تصمیمگیری مناسب است. به عبارتی دیگر اینکه فکر کنیم، بایدن میآید و شرایط بهتر میشود، اشتباه است.