به گزارش «نود اقتصادی»، حاتم شاکرمی معاون روابط کار وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: باید موضوع صیانت و سلامت نیروی کار توسط همه دستگاه‌های دولتی و انجمن‌های صنفی در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: نگرش‌ها به موضوع ایمنی و بهداشت کار متناسب با شرایط جدید و تغییر  فرایند کار باید از نگرش سنتی به نگرش نوین تغییر پیدا کند و این امر از طریق  اقدامات فرهنگی ممکن است.

معاون وزیر کار با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ایمنی گفت: باید با آموزش‌های نوین و توسعه مشارکت شرکای اجتماعی برای تحقق این امر از همه ظرفیت‌های در اختیار به نحوی مطلوب استفاده کنیم تا موضوع ایمنی کار در اولویت‌های اساسی کارفرمایان و کارآفرینان قرار گیرد.

وی افزود: دولت در این زمینه اقدامات اساسی و گام‌های موثری برداشته است از جمله این اقدامات توسعه مراکز تحقیقات تعلیمات و حفاظت فنی و بهداشت کار در هشت نقطه از کشور در راستای توسعه خدمات پژوهشی، آموزشی منطقه‌ای و دسترسی نیروی کار به امکانات پژوهش و آموزش ایمنی و بهداشت کار است.  

شاکرمی خاطر نشان کرد: تصویب «سند ملی کار شایسته» برای افزایش سطح ایمنی و بهداشت کار و سلامت روحی و جسمی و کرامت انسانی نیروی کار از دیگر اقدامات مفید و موثر دولت در این زمینه است.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری و هم افزایی دانشگاه و صنعت در جهت ترویج فرهنگ ایمنی و بهداشت کار و ارتقای سطح اموزش، گفت: ما  آمادگی داریم در جهت تحقق این امر از همه ظرفیت‌های در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده کنیم.

به گفته معاون وزیر کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکنون حدود ۱۶ هزار مسئول ایمنی را آموزش داده است. همچنین در ۱۰ ماهه امسال بیش از ۲۰ هزار کمیته حفاظت فنی در واحدهای تولیدی و صنعتی کشور فعال شده است.