«نود اقتصادی»-گشایش برگی دیگر از تخلفات بلندبالای پتروشیمی غدیر، درست در واپسین روز خداحافظی معنادار امین بیانک از شرکت پتروشیمی غدیر. شرکتی که بخشی از تخلفات آن همین چندی قبل پیرامون ارزان فروشی محصولات آن به خارجیها و گرانفروشی به داخلیها در صدر رسانهها نشسته بود. هر چند که امین بیانک، مدیرعامل مستعفی شرکت پتروشیمی غدیر با دفاع تمام قد از جذب خواهرزاده خود به عنوان مدیر تدارکات شرکت پتروشیمی غدیر ادعا کرده که با حضور او، جلوی بسیاری از دزدیها و تخلفات در پتروشیمی غدیر گرفته شد و در ادامه هم اعلام داشت که در زمان مدیریت او بر این شرکت هیچ تخلفی صورت نگرفته است.
اما آیا این اظهارات مدیرعامل مستعفی شرکت پتروشیمی غدیر برمدار حقیقت بوده است؟
♦️«نود اقتصادی» در گزارشی زوایای ادعاهای امین بیانک، مدیر عامل مستعفی شرکت پتروشیمی غدیر پیرامون مبارزه با تخلفات او به همراه خواهرزاده خود در پتروشیمی غدیر را بررسی کرده است.
🔹قراردادهایی برای خواهرزاده:
🔍 م –ن خواهرزاده امین بیانک مدیرعامل پتروشیمی غدیر در حال حاضر رئیس تدارکات این شرکت است. در بررسی معاملات این شرکت به ردپای خواهرزاده مدیرعامل بر میخوریم.
🔍 بررسی معاملات نشان میدهد که برخی از آنها با شرکتهایی که متعلق به رئیس خرید شرکت و خانواده نامبرده که همگی از بستگان مدیرعامل (خواهرزاده) میباشد، انجام شده است.
📌 قراردادی که پولش پیش پیش داده شده
🔍 در بررسی قراردادها، قرار منعقد شده با شرکت الین اریکه جالب است. در این قرارداد پیش پرداخت اولیه به مبلغ 3 هزار و 953 میلیون ریال دو ماه قبل از انعقاد قرارداد پرداخت شده است و متاسفانه از سال 95 تاکنون این شرکت علیرغم گرفتن پول قرارداد پیشاپیش، موضوع قرارداد را تحویل نداده است.
🔍 طبق مصوبات کمیته فروش پتروشیمی غدیر، تحویل محصول پس از پرداخت 20 درصد نقدی ارزش کل فروش و 80 درصد آن قبل از حمل مجاز است. اما متاسفانه این مصوبات اجرایی نشده است و طلب از مشتریان بدلیل نداشتن هر گونه اسناد تطبیقی یا ضمانت مشخص نیست.
🔍 به طور نمونه در حال حاضر و تا پایان سال گذشته شرکت BRILLIANT بالغ بر 33 میلیارد و 900 میلیون ریال به غدیر بدهکار است، همچنین شرکت گلدن ایگل 35 میلیارد و 900 میلیون ریال به پتروشیمی غدیر بدهکار است که "هیچگونه اسناد تضمینی برای وصول این طلب" نیست.
📌 خریدهای بدون مناقصه و تشریفات
آنگونه که خبرنگار «نود اقتصادی» کسب اطلاع کرده است عمده خریدهای مواد اولیه و قطعات این شرکت در دو سال اخیر بدون رعایت تشریفات قانونی از جمله برگزاری مناقصه، شناسایی تولید کنندگان و اخذ استعلامات بوده است.
📌رد پای گلدن ایگل در خرید EDC با نرخ عجیب
🔍 ابهامات زیادی در مورد خرید ماده اولیه ای دی سی از شرکت گلدن ایگل وجود دارد. طبق مصوبه هیئت مدیره در تاریخ 17/7/96 خرید 14 هزار تن ماده اولیه ای دی سی در دو مرحله و طی یک مناقصه عمومی تصویب شده بود در حالیکه 12 هزار تن از 14 هزار تن بدون برگزاری مناقصه و تشریفات و بالاترین قیمت از گلدن ایگل خریداری شده است.