«نود اقتصادی»:معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران از جمع آوری سوئیچ های کم ظرفیت شبکه مخابراتی در تهران خبر داد و افزود:بدین ترتیب و با به روز رسانی شبکه، برای 250 هزار مشترک جدید تا پایان امسال ظرفیت ایجاد می شود.
داود زارعیان افزود: تجهیزات جدید برای افزایش ظرفیت خریداری شده است و با استقرار آنها در مراکز مخابراتی تهران روند به روز رسانی سرعت خواهد گرفت.
وی با اشاره به وجود مشکلات در برخی مراکز مخابراتی تهران ادامه داد:اکنون امکان واگذاری تلفن ثابت در شهرک های جدید التاسیس به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها وجود ندارد اما با بکارگیری تجهیزات جدید ظرفیت ها افزایش خواهد یافت.
زارعیان خاطرنشان ساخت: اکنون اکثر درخواست های واگذاری تلفن ثابت پاسخ داده شده و درخواستی که از قبل ثبت نام شده باشد و پاسخ نگرفته باشد، وجود ندارد.
معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرمایه این شرکت که روز گذشته (یکشنبه نهم دی ماه) در مجمع عمومی فوق العاده این شرکت انجام شد، افزود: این موضوع می تواند برای به روز رسانی و تجهیز شبکه موثر باشد.
وی ادامه داد:صاحبان سهام این شرکت تصمیم گرفتند بخشی از سود حاصل شده مخابرات را به عنوان افزایش سرمایه قلمداد کنند.
روزگذشته مجمع عمومی فوق العاده شرکت مخابرات برگزارشد و صاحبان سهام آن افزایش 10درصد سرمایه این شرکت را مصوب کردند.
بر اساس آخرین گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضریب نفوذ تلفن ثابت کشور در بازه زمانی ابتدای سال 1386 تا انتهای شهریورماه امسال در حالی به رقم 38.69 درصد رسید که در سال 1386 این ضریب33.43 درصد و در پایان خردادماه امسال 38.61 بود.
تعداد تلفن های ثابت دایری کشور تا پایان خردادماه امسال 30 میلیون و 590 هزار و 323 شماره و تا پایان پارسال 30 میلیون و 506 هزار و 633 شماره بود.
البته رسیدن ضریب نفوذ تلفن ثابت به عدد 38.69 نشان دهنده آن است که با وجود توسعه تلفن همراه در کشور و توزیع بیش از 165 میلیون سیم کارت هنوز تلفن ثابت جایگاه خود را در بین مردم از دست نداده و همچنان وسیله ای محبوب برای ارتباط مردم با یکدیگر است.
تعداد مشترک پهن باند ثابت کشور تا پایان شهریورماه امسال در حالی به 10 میلیون و 490 هزار و 118مشترک رسیده که این تعداد تا پایان اسفندماه پارسال 9 میلیون و 408 هزار و 23 مشترک بوده است.
تعداد تلفن همگانی کشور نیز تا پایان خردادماه امسال 115 هزار و 550 دستگاه و تا پایان سال 1395 حدود 115هزار و 764دستگاه بود که این امر نشان از کاهش تعداد دستگاه های تلفن همگانی در کشور در رقابت با تلفن همراه است.
تازه ترین گزارش دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شمار روستاهای دارای تلفن خانگی را 48 هزار و 976 روستا اعلام کرده در حالی که این تعداد تا پایان اسفندماه پارسال 49 هزار و 29روستا بوده است.