یحیی آل اسحاق، عضو اتاق بازرگانی و وزیر اسبق بازرگانی در گفتگو با خبرنگار «نود اقتصادی» در رابطه با گران شدن 15 درصدی نان بیان داشت: نان قوت لایموت اکثریت جامعه به خصوص طبقه متوسط به پایین جامعه است و گران شدن آن موجب نگرانی خواهد شد زیرا مصرف روزانه هم دارد.

وی افزود: باید در مورد این کالا هم قیمت و هم کیفیت مورد توجه قرار بگیرد، اما متأسفانه در رابطه با کیفیت نان مراقبت و توجه کافی نبوده و حتی گاهی کیفیت این محصول مورد کم لطفی تولیدکنندگان و بی تفاوتی مسئولین قرار می گیرد.

آل اسحاق خاطرنشان کرد: متأسفانه همیشه یک رفتار تکرار می‌شود و آن این که ابتدای گرانتر کردن نان، کیفیت را بالاتر برده و شانه‌ها را بزرگتر می‌کنند اما پس از مدتی دوباره شانه‌های نان را کوچکتر کرده و کیفیت را هم پایین تر می‌آورند و این به معنای عدم نظارت قاطعانه بر مسئله کیفیت و تولید نان است.

عضو اتاق بازرگانی بیان داشت: قیمت نان تابع آرد، هزینه‌های تولید و دستمزد است، به طور مثال برق و گاز بسیار بالا رفته است و به بهانه آن نانواها خواستار افزایش قیمت شده اند.

وی تصریح کرد:حالا که دولت متقاعد به گرانی شده حداقل بر روی کیفیت نظارت بیشتری داشته باشد، زیرا نمی‌شود هم نان گرانتر شود و هم کیفیت مانند سابق باقی بماند.

آل اسحاق با بیان این مطلب که گرانی‌ها تنها به نان خلاصه نمی شود، اضافه کرد: کالاهای اساسی که 75 درصد زندگی مردم را در برمی گیرد گران شده‌اند و آمارهای تورمی این‌ها با آمارهای کلی کشور تطابق نداشته و گاهی حتی نزدیک به دو برابر آن است.

وی در پایان گفت: دولت باید وضعیت قیمت و عرضه این کالاها را بیشتر مورد توجه قرار دهد، به طور مثال در زمان جنگ با این که تورم 40 درصدی داشتیم اما گوشت و نان و مایحتاج عمومی مردم در یک میانگینِ قیمت توزیع، قیمتگذاری و  نظارت میشد،اما الان برعکس شده یعنی قیمت‌های عمومی در حد 10 تا 11 درصد است اما این اقلام در حد 14، 15 درصد است و این استراتژی درستی نیست، زیرا باید تورم این نوع کالاها که با معیشت مردم سر و کار دارد را در حداقل نگه داشت.