به گزارش «نسیم آنلاین»، مدیرکل تعاون وپشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در واکنش به انتشار مصاحبه نسیم آنلاین با مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان توضیحاتی را ارسال کرده که در این یادداشت آمده است: با توجه به مصاحبه مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان مندرج درآن خبرگزاری در تاریخ 30/4/95 ، جوابیه زیر در پاسخ به یکی از بخش های این مصاحبه با عنوان"بیمه تکمیلی فرهنگیان در انتظار پاسخ وزارت آموزش و پرورش" ارسال می شود.

در این یادداشت توضیحی آمده: ارائه خدمات بهتر بیمه‌ای به فرهنگیان از جمله سیاست های اصلی وزارت آموزش و پرورش به شمار می رود. لذا اولین قرارداد بیمه طلایی از تاریخ 1/2/89 با شرکت بیمه ایران منعقد و طی 4 سال متوالی این قرارداد با شرکت مذکور اجرا شد.

در  ادامه تصریح شده که تنوع تعهدات و تعداد بیمه‌شدگان،اجرای این قرارداد را طی 4 سال قبل ازآن نیز با مشکلاتی مواجه ساخته بود که از مهمترین آن ها می‌توان به عدم وجود ظرفیت‌های مناسب صنعت بیمه و عدم همراهی مجموعه مرتبط با درمان از جمله بیمارستان‌ها و مراکز سرپایی و پاراکلینیکی کشور اشاره کرد.

مشکلات و محدودیت‌های مالی دستگاه‌های اجرایی طی سال های 92-1391 و عدم تأمین منابع منجربه بروز اختلاف با شرکت بیمه طرف قرارداد شد.

در ادامه به دلیل اعلام انصراف شرکت بیمه ایران از همکاری با این وزارت (به دلیل انباشت بدهی و بروز اختلافات مالی) تمدید قرارداد با این شرکت میسر نشدو براساس پیگیری‌ها و استعلام مجدد از شرکت‌های بیمه‌گر، در نهایت شرکت آتیه‌سازان حافظ به عنوان مجری قرارداد سال 1393 انتخاب شد.

هرچند نوع قرارداد، میزان پوشش، تأمین منابع مالی برای پرداخت حق بیمه و نحوه‌ی اجرای قرارداد توسط شرکت‌های بیمه‌گر همواره به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی این وزارت و فرهنگیان محترم است اما بدون تردید افزایش تعرفه‌های پزشکی در سال‌های گذشته و به خصوص افزایش تعرفه‌ها در سال 94 بر میزان حق بیمه پرداختی، مفاد قرارداد و چگونگی ارایه خدمات و تعهدات توسط شرکت‌های بیمه‌گر تأثیر به سزایی داشته است.

با توجه به استعلام به عمل آمده از شرکت های بیمه تجاری برای اجرای قرارداد بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان به روش بیمه گری در سال 95-1394 (حداقل نرخ اعلامی توسط شرکت های مذکور و اعلام چند برابری نرخ حق بیمه نسبت به سال قبل (520000 ریال به ازای هر نفر) و همچنین به منظور جلوگیری از افزایش حق بیمه و همچنین ارج نهادن و احترام به سلیقه ها و نظرهای همکاران محترم در سال 94 و عنایت به افزایش تعرفه‌ی خدمات پزشکی مقرر گردید پوشش و تعهدات بیمه ی درمان تکمیلی با همان خدمات و مفاد سال گذشته با پرداخت حق بیمه 30.000 تومانی( نیمی توسط فرد و نیمی دیگر توسط وزارت آموزش و پرورش تامین و پرداخت) انتخاب و نسبت به انعقاد قرارداد همکاری در قالب صندوق درمان با شرکت آتیه‌سازان حافظ اقدام گردد.

گفتنی است: این فعالیت هم اکنون در حال اجرا شدن است.

در روش صندوق درمان، هزینه‌های بیمه‌شدگان فرهنگی با نظارت مستقیم آموزش و پرورش پرداخت  و با توجه به مدیریت بر منابع مالی توسط وزارت آموزش و پرورش، علاوه بر بهبود ارائه خدمات و انجام تعهدات، مدت زمان پرداخت خسارت نیز کاهش چشمگیری داشته است.

در حال حاضر تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد (پاراکلینیکی و بیمارستانی) نیز به بیش از 9000 مرکز و تعداد نمایندگان برای ارائه خدمات به بیمه‌شدگان به بیش از 700 نمایندگی در سراسر کشور رسیده است.

لازم به ذکر است: بر اساس گزارش های دریافتی از ادارات کل آموزش و پرورش استان های سراسر کشور روند انجام امور بیمه درمان تکمیلی به مراتب بهتر و مطلوب تر از سال های گذشته در حال اجرا بوده و ارایه خدمات و پرداخت هزینه های درمانی بیمه شدگان نیز در کمترین زمان ممکن انجام و هیچ بلاتکلیفی در راستای اجرای قرارداد مذکور و استمرار پوشش درمان تکمیلی فرهنگیان محترم وجود نداشته و ندارد و این قرارداد تا تاریخ 31/6/1395 ساری و جاری است.

برای قرارداد 1/7/1395 به بعد نیز همچون سنوات گذشته از تمامی شرکت های بیمه گر که آمادگی همکاری با این وزارت را داشته باشند در حال دریافت استعلام نرخ و شرایط بوده و در نهایت شرکتی که از نظر توانمندی و نرخ ، برخوردار از شرایط مناسب باشد به عنوان شرکت بیمه گر انتخاب خواهد شد.