به گزارش «نسیم آنلاین»، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر پیگیری صدور بارنامه حمل سراسری تاکید کرد و گفت: گشایش اعتبار ١٠٠ میلیون یورو برای تجهیزات کانتینری طرح توسعه بندر شهیدرجایی، یکی از اقدامات مهمی است که بعد از توافق هسته ای انجام شده است.
محمدسعیدنژاد در اتاق فکر سازمان بنادر و دریانوردی صبح امروز 24 تیرماه، در مورد صدور بارنامه محل سراسری تأکید کرد و گفت : برای اجرایی شدن صدور بارنامه سراسری باید اقدامات در سه حوزه متمرکز شود اول اینکه با توجه به مطالعات لجستیک ملی، چگونگی صدور بارنامه سراسری بررسی شود.
وی افزود : در مرحله دوم باید کار مشترکی با سازمان راه آهن انجام و در مرحله سوم موضوع صدور بارنامه سراسری در شورای عالی ترابری مطرح و بررسی شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد : بارنامه سراسری توسط متصدی حمل صادر می شود و صادر کننده بارنامه مسئولیت هر دو طرف حمل را به عهده می گیرد. به همراه بارنامه اصلی چند بارنامه محلی وجود دارد که حمل کننده اصلی به عنوان تحویل گیرنده یا تحویل دهنده در هر طرف ترانزیت ایفای نقش می کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی به آموزش نیروی انسانی تأکید کرد و گفت : در حوزه آموزشی و انتقال تجربه و ارتقای سطح کیفی باید کار شود.
وی همچنین اضافه کرد : در بخش دانشگاه برای تربیت مدیر اخیرا نشست های در حوزه بندری و دریایی داشتیم.
سعیدنژاد گفت : برای توسعه فرهنگ دریایی، مباحث مربوط به دریا در کتاب های درسی سال جدید گنجانده شده است.
سعیدنژاد گفت: واگذاری راهبری و سرمایه گذاری پایانه یک و دو کانتینری بندر شهیدرجایی با مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی در حال انجام است.
وی افزود : گشایش اعتبار ١٠٠ میلیون یورو برای تجهیزات کانتینری طرح توسعه بندر شهیدرجایی، یکی از اقدامات مهمی است که بعد از توافق هسته ای انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی از پیگیری معافیت سربازی دریانوردان و احیای ماده ٩ قانون نظام وظیفه خبر داد و گفت هفته گذشته جلسه ای با مسئولان نظام وظیفه داشتیم که بر خلاف انتظار آنها برای اجرای این قانون بسیار راغب بودند.
وی افزود: در این جلسه وضعیت احیای ماده ٩ قانون نظام وظیفه و همچنین راهکارهای برقراری معافیت دانشجویان رشته های دریانوردی از خدمت نظام وظیفه مورد بررسی قرار گرفت.