مهدی یوسفی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ گوشتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم آنلاین» در رابطه با وضعیت اقتصادی بازار داخلی در سال 94 بیان داشت: سال گذشته وضعیت بسیار نامناسب بود، و در هیچ بخشی از جمله در بخش مرغداری شاهد رونقی نبودیم.

وی ادامه داد: به طور مثال در زمینه تولید مرغ این مطلب پیش بینی نشده بود، که آیا این مقدار تولید به اندازه مصرف است یا بیشتر از آن، که با توجه به وضعیت بازار کاملا مشاهده کردیم که در سال گذشته تولید بسیار بیشتر از مصرف بود. از طرفی برنامه ریزی برای صادرات نیز در راستای توجه به این تولید و مصرف نبود لذا در نهایت تمام این موضوعات باعث شد تا قیمت مرغ بسیار کاهش یابد.

وی تصریح کرد: دولت نیز سعی داشت که کمک کند، و بیش از آن چه که در توانش بود ذخیره کرد، و قطعا در ابتدای ذخیره سازی نیز این امر به سود مرغداران بود اما در نهایت باز هم این موضوع باعث شد تا پس از مدتی باردیگر با عرضه مرغ‌های ذخیره بازار دچار عرضه زیاد شود لذا بار دیگر مرغداران متضرر شدند.

یوسفی گفت: در حقیقت ذخیره سازی در زمانی بلای جان مرغداران شد زیرا در نهایت دولت به دلیل نزدیک شدن به تاریخ انقضا مرغ‌ها مجبور شد تا آن‌ها را با قیمتی ارزانتر وارد بازار کند، بنابراین باز هم تعادل بازار مرغ به هم خورد. در نهایت تمامی این موارد باعث شد تا مرغداران سال خوبی را پشت سر نگذاشته و با مشکلات زیادی مواجه باشند.

رئیس تولیدکنندگان مرغ گوشتی در رابطه با وضعیت صادرات گفت: صادرات دستوری نیست بلکه کاملا رقابتی است اما شرایط رقابت برای کشورهای دیگر بسیار بیشتر از ما فراهم است، زمانی که قیمت تمام شده مرغ در داخل بالا باشد ما توان صادرات مرغ به افغانستان و کشورهای همسایه را نخواهیم داشت.