به گزارش «نسیم» ایرنا نوشت:
، سید حسین میرشفیع روز جمعه در حاشیه بازدید از راه های روستایی شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان افزود: این مسئله به معنای آن است که وقتی سیل بیاید، از آنجاییکه زیر این پل ها خالی است، امکان دارد پل فرو بریزد که نمونه آن دو پل در ایلام و یک پل در تنکابن مازندران بود.
وی ادامه داد: باید قبل از وقوع حوداثی همچون سیلاب، اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم.
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مسئولیت مستقیم برای تامین اعتبارات ویژه سیل با ستاد حوادث و سازمان مدیریت و برنامه ریزی است، گفت: سیلاب را باید در زمان مناسب پیشگیری کنیم چرا که در صورت وقوع، باید چندین برابر هزینه کنیم تا خسارت ها جبران شود.
وی با تاکید بر اینکه باید هدایت آب های سطحی و جلوگیری از رانش را قبل از فرار رسیدن فصل بارش ها انجام دهیم، خاطرنشان کرد: در زمان کنونی که موقع بارندگی هاست، نمی توانیم اقدام به پر کردن زیر پل ها کنیم.
میرشفیع ادامه داد: راه ها برای استفاده در شرایط بحرانی و دسترسی به مناطق بحران زده، نقش اساسی دارند و باید به این موارد مهم، توجهی اساسی شود.
وی خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی آمادگی دارد تا با مشارکت دهیاران، در زمینه آسفالت راه های روستایی و ارائه خدمات در این زمینه همکاری های لازم را انجام دهد.
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی امروز (جمعه) از راه های روستایی کیسم، چهارده، فوشازده، امیرهنده بالا، کاچاء ، تازه آباد مرزیان، محسن آباد دستک، پائین رودپشت، گیلده بالا و پائین و تعدادی از پل های روستایی شهرستان آستانه اشرفیه بازدید و مشکلات آنها را بررسی کرد.
رئیس اداره راه و شهرسازی آستانه اشرفیه نیز در حاشیه این بازدید در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهرستان با بیش از یکصد روستا ، 450 کیلومتر راه روستایی دارد.
فرهاد دلدار با بیان اینکه هم اکنون 52 درصد از راه های روستایی این شهرستان آسفالت شده، افزود: آسفالت مابقی راه های روستایی این شهرستان، یکی از خواسته های مهم مردم این مناطق است.
وی روکش آسفالت برخی از راه های روستایی این شهرستان را یکی از نیازهای منطقه عنوان و اضافه کرد: آسفالت برخی از راه های روستایی نیز قدیمی است و نیاز به اصلاح دارد.
شهرستان آستانه اشرفیه با دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر در 35 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
10 هزار و 628 کیلومتر راه در استان گیلان وجود دارد که از این میزان، هشت هزار و 787 کیلومتر راه روستایی، یک هزار و 133 کیلومتر راه فرعی، 311 کیلومتر راه اصلی، 344 کیلومتر بزرگراه و 53 کیلومتر آزادراه است.