به گزارش «نسیم»، محمود واعظی در همایش سراسری روابط عمومی‌های وزارت ارتباطات و مجموعه‌های وابسته با اشاره به ضرورت داشتن برنامه بلند مدت در جهت پیشبرد کارها، اظهار کرد: اشکال ما در این است که اسم از برنامه دراز مدت می‌بریم اما درگیر روزمرگی می‌شویم. اگر در بخش روابط عمومی بدانیم دنبال چه هستیم می‌توانیم مسائل جاری را بهتر برنامه‌ریزی کنیم.

وی عنوان کرد: اعتقاد دارم روابط عمومی یک تخصص پیچیده است و از مسائل فنی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و دیگر حوزه‌ها باید مطلع باشد در غیر اینصورت نمی‌تواند وظایف خود را به خوبی پیش برد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اداره کشور بدون ارتباط نزدیک با افکار عمومی غیر ممکن است، ابراز کرد: اگر در اتاق‌های خود بسیار کار کنیم اما توجهی به افکار عمومی و انتقادات نداشته باشیم، نمی‌توانیم راه درست را برویم.

او اشاره‌ای به بحث مخاطب شناسی داشت و گفت: یکسری مخاطب خاص داریم که ممکن است وابسته به جریانات خاص و برخی ارگان‌ها باشند و بنابراین برخی اقدامات ما آنها را خوشحال یا ناراحت کند؛ لذا باید بدانیم مواضع‌مان را چطور به این قشر انتقال دهیم.

واعظی در بخش رصد کردن رسانه‌ها، یادآور شد: با توجه به اینکه رسانه‌ها حزبی و جناحی هستند و هر رفتاری انجام دهیم، یکسره منفی می‌نویسند، باید آنها را رصد کنیم تا قبل از اینکه موضوع اشتباهی در افکار عمومی تثبیت شود، آن را درست منتقل کنیم.

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه نمی‌توانیم ملاحظات تمامی بخش‌ها را در نظر بگیریم، گفت: اگر بخواهیم چنین رفتاری داشته باشیم همیشه باید خودمان را سانسور کنیم در صورتیکه بعضی جاها باید موضوعات مرتبط با صلاح کشور را با شجاعت مطرح کنیم.

او با بیان اینکه بین نقد و تخریب فرق است، ابراز کرد: باید انتقادپذیر باشیم زیرا هر فردی در هر مسئولیتی باشد اما انتقادپذیر نباشد، از مسیر درست خارج می‌شود.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: باید تحمل صدای مخالف را داشته باشیم اما در برابر تخریب‌گران نباید تخریب کنیم؛ اما نباید به آنها اجازه داد تا فعالیت‌ها و عملکرد دستگاه را تخریب کنند.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه چنین رویه‌ای مدتی است در فرهنگ رسانه‌ای ما آمده و آفت بزرگی است.

او ابراز کرد: مجلس و قوه قضاییه باید مرز بین تخریب و انتقاد را تعریف کنند؛ برای اینکه دستگاه تخریب نشود باید برنامه داشته باشیم.