به گزارش «نود اقتصادی»، کامبیز مهدیزاده در آیین راه‌اندازی مرکز نوآوری و فناوری حوزه زمین‌شناسی راه‌اندازی مرکز نوآوری زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در کشور را یک گام به سوی بهره‌گیری نوآورانه از ظرفیت‌های نهان علوم و فناوری‌های زمین شناسی و زیست‌بومی برای خلق ارزش افزوده و اشتغال با کسب‌ و کارهای نوآور و خلاق این حوزه دانست.

وی با اشاره به تسهیل ورود استارتاپ‌ها به حوزه زمین‌شناسی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵۳ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه‌های گوناگون زمین شناسی و معدن با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول به فعالیت هستند و با راه اندازی این مرکز تخصصی، تعداد استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور این حوزه با همت جوانان رونق می‌یابد.

مهدی‌زاده به دست آوردن اطلاعات پایه که اساس زمین شناسی و معدن است را منوط به هزینه کرد اعتبارات در نهادهای مرتبط دانست و یادآور شد: راه اندازی مرکز نوآوری و فناوری سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور یک گام اثربخش در خلق ارزش افزوده از ظرفیت‌های نهفته کشور است، ضمن آنکه زمینه‌ای برای جان گرفتن توسعه کسب و کارهای استارتاپی حوزه زمین شناسی ایجاد خواهد شد. 

مدیر طرح توسعه نوآوری‌ها و فناوری‌های حوزه زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: با راه‌اندازی این مرکز، دوستداران زمین و واحدهای نوآور صاحب ایده در حوزه علوم زمین که فعالیت آنها از مرحله استارتاپی عبور کرده با حمایت معاونت علمی می‌توانند ایده‌های خود را تجاری کنند.

مهدی‌زاده، مهم‌ترین هدف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را حمایت زیرساختی از ایده‌های نو و تجاری‌سازی فناوری‌ها عنوان و اضافه کرد: حمایت از ایده‌های نوآورانه و فناورانه مهم‌ترین رسالت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و امروز نیز با حمایت از راه اندازی این مرکز، بستری فراهم شد تا جوانان زمین شناس و خلاق که صاحب طرح‌های نو و فناور هستند، بتوانند در این مسیر حرکت کرده و گام‌های موثر در راه ارتقای این علم بردارند.

وی با تأکید بر ضرورت گذار از اقتصاد نفتی و خام‌فروشی ادامه داد: برای توسعه کشور نیاز است از اقتصاد نفت پایه فاصله گرفته و به سمت اقتصاد فناورانه و دانش بنیان حرکت کنیم که این امر با ایجاد بستر و شرایط زیست بوم زمین‌شناسی میسر خواهد شد.

منبع:ایسنا