شنبه یازدهم آذر ۱۴۰۲ ساعت ۶:۰:۴۳ قبل از ظهر

اخبار حذف ارز 4200 تومانی

«نود اقتصادی» گزارش می‌دهد؛
افزایش ۳۳ درصدی قیمت جهانی کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۱ + جدول

برخی از منتقدان سیاست جایگزین ارز ۴۲۰۰ این جهش قیمت را صرفا به حذف ارز ۴۲۰۰ نسبت داده و حتی افزایش قیمت‌های چند ماه پس از حذف ارز ۴۲۰۰ را نیز متوجه سیاست مذکور می‌دانند.

فیلم/ احسان خاندوزی:
طراحی، عملیات و سیاست‌های اجرای حذف ارز ۴۲۰۰ به عهده سازمان برنامه بود

وزیر اقتصاد گفت: برنامه‌ریزی حذف ارز ترجیحی به عهده سازمان برنامه بودجه بود و وزارت جهاد کشاورزی آن را اجرا کرد، ما در وزارت اقتصاد کاره ای نبودیم.

قاچاق ۶ میلیارد دلاری کالاهای ایران به کشورهای همسایه در سال ۱۴۰۰

یکی از مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اخیرا حجم قاچاق کالای ورودی و خروجی به کشور در سال ۱۴۰۰ را حدود ۲۰ میلیارد دلار اعلام کرده که ۶ میلیارد دلار آن قاچاق خروجی از ایران و ۱۴ میلیارد دلار آن قاچاق ورودی به کشور است.

«نود اقتصادی» بررسی کرد+نمودار
صرفه‌جویی ۳ میلیارد دلاری با حذف ارز ۴۲۰۰ تعداد ۵ قلم از کالاهای اساسی

با حذف ارز ۴۲۰۰ ارزبری ۵ قلم از کالاهای اساسی شامل کنجاله سویا، ذرت، جو دامی، دانه‌های روغنی و روغن ۳ میلیارد دلار کاهش یافته است.

تصمیمات حمایتی دولت سیزدهم برای ثبات بازار سرمایه؛
گام‌هایی که برای بازگرداندن اعتماد به بورس برداشته شد

اختصاص ردیف مستقل برای صندوق تثبیت بازار سرمایه در بودجه ۱۴۰۱، تصویب بسته ۱۰ بندی حمایت از بازار سرمایه، پیگیری برای تعیین تکلیف نرخ سوخت و خوراک صنایع، واگذاری سرخابی‌ها، تحقق وعده افزایش دامنه نوسان بورس و ... تنها برخی از اقدامات حمایتی از بازار سرمایه بوده‌اند که در یک سال و نیم گذشته انجام شده‌ است.

عضو کمیسیون پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با «نود اقتصادی»:
ثبات بازار ارز تا پایان سال ادامه می‌یابد

افزایش اختیارات بانک مرکزی آرامش بازار ارز را تضمین می‌کند


فیلم/ مدیر عامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز در گفتگو با «نود اقتصادی»:
زیر ساخت شهرک‌های صنعتی مستهلک شده و هیچ برنامه‌ای برای بازسازی آن وجود ندارد
«نود اقتصادی» گزارش می‌دهد؛
سقوط ۷۴ درصدی معاملات مسکن تهران نسبت به روزهای اوج خود + جدول

پربیننده