به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور، علی نورزاد افزود: با ساخت این آزادراه با کاهش 30 کیلومتری مسیر، 60 دقیقهای زمان سفر، صرفهجویی 550 میلیون لیتری مصرف بنزین و گازوئیل و در مجموع 18 هزار و 520 میلیارد ریال صرفه جویی اقتصادی می شود.
نورزاد گفت: امروز شاهد تمایل بخش های غیردولتی برای مشارکت در توسعه آزادراه های کشور هستیم که زمینه مناسبی برای تحقق اهداف تبیین شده در این بخش فراهم کرده و در سه ماه نخست امسال ، عملیات اجرایی 3 آزادراه مهم در کشور آغاز شده است.
وی گفت: عملیات اجرایی آزادراه مراغه – هشترود به طول 92 کیلومتر، آزادراه تبریز-مرند- بازرگان به طول 253 کیلومتر و اینک آزادراه حرم تا حرم حدفاصل سبزوار-نیشابور-مشهد به طول 120 کیلومتر در سه ماهه نخست امسال آغاز شده است و عملیات اجرایی آزادراه کنارگذرجنوبی تهران به طول 158 کیلومتر در آینده ای نزدیک آغاز می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: مدتی پیش فاز اول آزادراه حرم تا حرم حدفاصل قم تا گرمسار به طول 152 کیلومتر به بهره برداری رسید و بخش دیگر این آزادراه حدفاصل گرمسار تا سمنان به طول 120 کیلومتر در مرحله مطالعات تکمیلی است و عملیات اجرایی فاز دیگری از این آزادراه با هدف اتصال شبکه آزادراهی به مشهد مقدس و تکمیل بخش دیگری از راهگذر بین المللی شرق به غرب آغاز می شود.
نورزاد افزود: استان خراسان رضوی با ورود سالانه بیش از 20 میلیون مسافر، بیش از 28 میلیلون تن کالای ورودی به پایانه ها و عبور بیش از 91 میلیون تن کیلومتر بار عبوری از آن دارای اهمیت فراوانی در شبکه حمل و نقل کشور است و همین امر احداث این آزادراه را توجیه می کند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه همچنین واقع شدن این آزادراه در مسیر شرق به غرب، وجود مراکز متعدد صنعتی ، کشاورزی و نیز جاذبه های گردشگری، جایگاه این مسیر را در محورهای ارتباطی اصلی کشور پر اهمیت اعلام کرد.